Μετά από 21 χρόνια θητείας στα έδρανα του Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας, δεν θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2023 ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, λόγω προβλημάτων υγείας.

 

«Όσο μεγάλη κι αν είναι η δίψα, η αγάπη και το πάθος μου για την Καβάλα μας […] δυστυχώς η αποκατάσταση της υγείας μου, που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, δεν μου επιτρέπει να πάρω άλλη απόφαση παρά να κάνω ένα μικρό διάλλειμα γιατί πρέπει να κοιτάξω και τον Πέτρο»

 

αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του αναφέρει:

 

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι προτάσεις που δέχθηκα και ιδιαίτερα τιμητικές οι προτάσεις, από υποψηφίους Δημάρχους για το Δήμο Καβάλας τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, ενόψει των επικείμενων εκλογών προκειμένου να ενταχθώ σε κάποιο ψηφοδέλτιο.

 

Ομολογουμένως ο προβληματισμός μου, συνεχίζει ακόμη και τώρα να είναι έντονος σε σημείο που πραγματικά πολύ δύσκολα και «βασανιστικά» θα έλεγα με οδήγησε ώστε να πάρω τις αποφάσεις μου.

 

Όντως πρόκειται για πολύ δύσκολες αποφάσεις οι οποίες όμως δεν χωράνε υποχωρήσεις, διαπραγματεύσεις ή ανατροπή δεδομένων.

 

Όσο λοιπόν μεγάλη κι αν είναι η δίψα, η αγάπη και το πάθος μου για την Καβάλα μας, όσο και αν η ψυχή είναι πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά και η διάθεση για προσφορά είναι τεράστια, δυστυχώς η αποκατάσταση της υγείας μου, που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, δεν μου επιτρέπει να πάρω άλλη απόφαση παρά να κάνω ένα μικρό διάλλειμα γιατί πρέπει να κοιτάξω και τον Πέτρο.

 

Μετά το 1990 που κατέβηκα για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και το 1994 που εκλέχθηκα για πρώτη φορά με συνολικά μέχρι τώρα 21 χρόνια θητείας στα έδρανα του Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας, δηλώνω ότι στην παρούσα χρονική περίοδο δεν θα βρεθώ στην πρώτη γραμμή της μάχης της τοπικής αυτοδιοίκησης από ανάγκη βέβαια, συμμετέχοντας σε κάποιο ψηφοδέλτιο.

 

Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για την συνεργασία που είχα μαζί τους.

 

Θέλω όμως να διαβεβαιώσω όλους τους συνδημότες μου ότι ο αγώνας μου δεν θα σταματήσει ποτέ. Άλλωστε όταν θέλεις να προσφέρεις δεν έχει σημασία σε πιο μετερίζι βρίσκεσαι.

 

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία, σε όσους δε εκλεγούν, πιστεύω ότι θα βάλουν την Καβάλα μας πάνω από όλα.

 

Καλή αντάμωση στην καθημερινότητα μας, γιατί οι αγώνες μας συνεχίζονται.

 

Πέτρος Β. Πετρόπουλος

Δημοσιογράφος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας