Η “Ισχύς Εν Τη Ενώσει”, είναι μία νέα αυτοδιοικητική κίνηση για τον Δήμο Νέστου, με επικεφαλής τον Γιάννη Ταστσόγλου, και θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ο δημοτικός συνδυασμός αν και άρχισε την προσπάθεια συγκρότησης του στις 21 Ιουλίου, πολύ γρήγορα κατάφερε να έχει ένα ψηφοδέλτιο σχεδόν πλήρες, όπως αναφέρει ο Γιάννης Ταστσόγλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Αναλυτικά ο κ. Ταστσόγλου αναφέρει τα εξής:

 

Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει είναι γεγονός! Μια εντελώς νέα αυτοδιοικητική κίνηση για τον Δήμο Νέστου,δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ (Έναρξη Παρασκευή 21 Ιουλίου)!

 

Οι πολίτες Νέστου αγκάλιασαν από την αρχή την προσπάθεια μας και σε λιγότερο από ένα μήνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το ψηφοδέλτιο μας είναι σχεδόν πλήρες!

 

Αυτό αποδεικνύει ότι οι πολίτες Νέστου και ειδικά οι νέες και οι νέοι περίμεναν μία ανάλογη κίνηση, για να ενταχθούν και να αγωνιστούν για την εξέλιξη και την ευημερία του τόπου τους.

 

Εννοείται ότι το ψηφοδέλτιο μας δεν κλείνει εδώ, απλά έχει εξασφαλιστεί με την μέχρι τώρα συμμετοχή των υποψηφίων η νομότυπη υπόσταση του.

 

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα από σήμερα,θα γίνει η δεύτερη και πιο ολοκληρωμένη συγκέντρωση υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού,όπου και θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο μας.

 

Όμως ο Μαραθώνιος για τον Δήμο Νέστου δεν τελειώνει εδώ έχουμε άλλες δεκαοκτώ μέρες μέχρι το τέρμα.Καλούμε τις νέες και τους νέους της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην έντιμη και ουσιαστική προσπάθεια μας, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς κρυφούς χορηγούς, χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

 

Για ένα Δήμο Νέστου, Δημοκρατικό, Αλληλέγγυο, ένα Δήμο που να παράγει πολιτισμό,να προάγει το ήθος και την αξιοπρέπεια, έναν Δήμο που θα αγκαλιάζει τους πολίτες Νέστου με την ίδια ζέση, χωρίς διακρίσεις, αλλά και με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία ειδικά γι αυτούς που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση.

 

Θέλουμε έναν σύγχρονο Δήμο,λειτουργικό  με έργα-παρεμβάσεις,για την ομαλή πρόσβαση όλων των πολιτών σε δημόσιους χώρους ,ειδικά των συμπολιτών μας που έχουν κινητικά προβλήματα.

 

Θέλουμε τον Δήμο μας μπροστάρη σε θέματα Υγείας, Καθαριότητας, Παιδείας, δρόμων, πεζόδρομων, ποδηλατόδρομων, περισυλλογής και περίθαλψης αδέσποτων ζώων, ένα Δήμο αποτελεσματικής διαχείρισης απορριμμάτων σε συνεργασία με όμορους Δήμους.

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ.”