Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο πρώτος υποψήφιος που επισκέπτεται την Καβάλα στον πρώτο προεκλογικό γύρο των εσωκομματικών εκλογών, μετά το φιάσκο της 22ης Νοεμβρίου.

 

Επισκέφθηκε το πρωί την Ελευθερούπολη και στη συνέχεια την Καβάλα για να προωθήσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου της ΝΔ που ορίστηκαν για τις 20 Δεκεμβρίου.

 

Κι αυτή τη φορά τον συνόδευε ο Γιάννης Πουρσαϊτίδης αλλά και η καβαλιώτικης καταγωγής Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, που είναι και μέλος στην παράταξή του στην Κεντρική Μακεδονία.

 

 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας άρχισε την περιοδεία του από την λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης και από τα καταστήματα της περιοχής όπου σταμάτησε και μίλησε με πολίτες στον δρόμο.

 

Επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππα Αναστασιάδη στο δημαρχείο όπου έδωσε μεταξύ άλλων το παρών και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Στη συνέχεια βρέθηκε στο δημαρχείο Καβάλας, όπου απουσία της δημάρχου στη Γερμανία, συνάντησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φιλόσογλου. Παρών εκεί ήταν και ο πρώην βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης αλλά και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Ευθυμιάδης.

 

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή του επίσκεψη