Ο Θάνος Παπακοσμίδης με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Χαράλαμπου Χρυσανίδη «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ».

 

Η ανακοίνωση του κ. Παπακοσμίδη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

«Παρακολουθώντας από κοντά όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη του τόπου μας.

 

Βλέποντας την παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η πόλη και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καβάλας. Διαπιστώνοντας τη διαχρονική αδυναμία της εκάστοτε δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων και να

δώσει όραμα για μια σύγχρονη Καβάλα, έκρινα ως πολίτης ότι δε μου επιτρέπεται να μείνω αδρανής μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση.

 

Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ», με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη. 

 

Έναν άνθρωπο που και στην πολυετή επαγγελματική του πορεία αλλά και στην οκταετή δημαρχιακή του θητεία στον πρώην Δήμο Ελευθερών επέδειξε αξιοσύνη, συνέπεια και ήθος.

 

Θεωρώ ότι με την αξιόλογη ομάδα από την οποία πλαισιώνεται έχει την ικανότητα να βγάλει το Δήμο Καβάλας από το τέλμα. 

 

Ως επαγγελματίας, στην κουλτούρα μου δεν έχουν θέση τα «ΘΑ», οι φαντασιώσεις, τα προεκλογικά τερτίπια, τα σχέδια επί

χάρτου και η κενή περιεχομένου και άνευ αποτελέσματος υποσχεσιολογία.

 

Σας ζητώ να συστρατευτείτε μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για μια Καβάλα αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών μας.

 

Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους αξιόλογους συνυποψηφίους του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ», για να μη χάσει ο δήμος μας κι άλλο χρόνο.

 

Εμπρός στον κοινό μας αγώνα, για να ξαναπάρει η Καβάλα μας τη θέση που της αξίζει!».