Η παιδική  παράσταση “Το Μαγεμένο Δάσος”, η οποία  φιλοξενήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής (23/06), έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να διασκεδάσουν, να χορέψουν και και περιπλανηθούν μέσα στο “Μαγεμένο δάσος”.

 

Σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μαθητιώσας νεολαίας βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Καβάλα με την παιδική  παράσταση “Το Μαγεμένο Δάσος”, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και η οποία  φιλοξενήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της ΠΕ Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου.

 

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και περιπλανήθηκαν μέσα στο μαγεμένο δάσος, συνοδεία εξωτικών νεράιδων και γιγάντιων ξυλοπόδαρων.  Face painting, μπαλονοκατασκευές αλλά και διάφορες εκπλήξεις αποτέλεσαν μέρος του προγράμματος, ενώ οι μικροί μας φίλοι εξερευνώντας “Το Μαγεμένο Δάσος” είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το δέντρο που μιλάει ασταμάτητα!

 

Ήταν μια ξεχωριστή διοργάνωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά, και, όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που βλέπουμε τον προαύλιο χώρο της έδρας της Περιφερειακής Ενότητας πλημμυρισμένο από ευτυχισμένα παιδικά πρόσωπα. 

 

Τα γέλια και η χαρά τους μας εμπνέουν και αποτελούν για εμάς κινητήριo δύναμη για να συνεχίζουμε. Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο πρόγραμμα δράσεων οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Καβάλα”.

 

Η απαράμιλλης ομορφιάς πόλη της Καβάλας θα συνεχίσει να βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με πλήθος αθλητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους.”