Από το βράδυ της Παρασκευής (02/06) το πολιτικό γραφείο του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» απέκτησε εναλλακτική χρήση.

 

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης έκανε το πολιτικό γραφείο του, εκθεσιακό χώρο, με το Διαμαντή Σταγγίδη να εκθέτει 11 πίνακες του εκεί.

 

Ο κ. Εριφυλλίδης κάνει κάλεσμα στους καλλιτέχνες της πόλης για να εκθέσουν τα έργα τους.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

Ένα διαφορετικό πολιτικό γραφείο.

 

Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 2/6/2023, το πολιτικό γραφείο του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» απέκτησε εναλλακτική χρήση.

 

Εκτός από χώρος συνάντησης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, αλλά και επαφών του υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη με τους δημότες, θα λειτουργεί στο εξής και ως ένας μικρός εκθεσιακός χώρος για τους Καβαλιώτες καλλιτέχνες που θέλουν να επικοινωνήσουν τα έργα τους. 

 

Το κάλεσμα του Γιάννη Εριφυλλίδη προς τους εικαστικούς είναι ανοιχτό και πρώτος ανταποκρίθηκε ο Διαμαντής Σταγγίδης.

 

11 πίνακές του, τους οποίους ο γνωστός εικαστικός τοποθετεί ανάμεσα στην τεχνοτροπία του εξπρεσιονισμού και του μπαρόκ, κοσμούν τους τοίχους του γραφείου, το οποίο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις για την καλαισθησία του και τη μινιμαλιστική τάση που το διακρίνει.

 

Χαρακτηριστικό τους, τα έντονα χρώματα, το ανάγλυφο της επιφάνειάς τους με υλικά φυσικά. Ο εικαστικός ξενάγησε στα έργα του όσους βρέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του συνδυασμού, αποφεύγοντας πάντως να πει πολλά για τα θέματα που τον ενέπνευσαν για τις δημιουργίες του, αφήνοντας αυτούς να τα ανακαλύψουν.

 

Εν τω μεταξύ, ολοένα και περισσότερο καθημερινά δυναμώνει το κύμα εμπιστοσύνης των δημοτών προς τον Γιάννη Εριφυλλίδη και τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» και άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους προσεγγίζουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, ο οποίος περνά αρκετό από τον χρόνο του στο πολιτικό του γραφείο επί της Ομονοίας.”