Ο αδελφός της 68χρονης που είναι συντετριμμένος μίλησε στο MEGA, όπως αναφέρει το Makthes.gr, και σοκάρει με όσα δήλωσε καθώς καταγγέλλει τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά.

 

«Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά», είπε αρχικά ο αδερφός της 68χρονης.

 

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είπε ακόμα ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.

 

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της. Όσοι γνώριζαν την άτυχη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

Πηγή: Makthes.gr