Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στον τελευταίο χρόνο που πέρασε.

 

Η γνωστή χορεύτρια δίνει εδώ και καιρό σκληρή μάχη με τη λευχαιμία. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα, σκέψεις και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά της, αλλά και να δώσει σε κάποιους δύναμη.

 

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο συνδύασε στιγμές από τον χρόνο που πέρασε. Όπως αναφέρει και στη λεζάντα της ανάρτησής της, το βίντεο ξεκινάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου και τελειώνει στο δικό της, πράγμα που η ίδια χαρακτηρίζει «ευλογία».

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «3/6 !!!! Ένας χρόνος ακριβώς σωστή παράνοια… Ένας χρόνος δύσκολος. Ένας χρόνος αβέβαιος. Ένας χρόνος που με δοκίμασε σωματικά, ψυχικα και πνευματικά. Ένας χρόνος που φοβήθηκα όσο ποτέ. Ένας χρόνος με απώλειες φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ένας χρόνος που βίωσα όσα δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Ένας χρόνος που συναγωνιστές έγιναν η δύναμη μου. 

 

Ένας χρόνος ΥΠΕΡΟΧΟΣ γεμάτος μαθήματα. Ένας χρόνος που το ΧΑΜΟΓΕΛΟ είχε νόημα. Ένας χρόνος που Ζω χαρη σε έναν ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ , χάρη ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Εύχομαι και προσεύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια!!! Σε ευχαριστώ. Το βίντεο ξεκινάει και τελειώνει με μια φωτό σε ένα κρεβάτι… του νοσοκομείου και το δικό μου τι ευλογία».

 

πηγή: protothema.gr