Ρεγγίνα Μακέδου

Σε συνέντευξή της στον ΑNT1, η Ρεγγίνα Μακέδου, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και για την ανάγκη που υπάρχει για τους ασθενείς, για δότες μυελού των οστών.

Για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 21χρονη μαχήτρια, που «πάλευε» επί τέσσερα χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου μίλησε στο Open η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου.

Με μια φωτογραφία μπροστά στο ανοιχτό κολυμβητήριο μοιράστηκε αναμνήσεις της η Ρεγγίνα Μακέδου.
 

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες εκπέμπει μετά το τέλος των εκλογών η Ρεγγίνα Μακέδου, σχολιάζοντας τα «ξεκατινιάσματα» και την τοξικότητα που παρατηρήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.

Με ανάρτηση της η Ρεγγίνα Μακέδου ενημερώνει ότι υπάρχει ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία της Καβάλας και της Ξάνθης.

Η 38χρονη Ρεγγίνα Μακέδου, που είναι γυµνάστρια, τα τελευταία τρία χρόνια παλεύει µε τη λευχαιµία, ενώ πέρυσι έκανε µεταµόσχευση µυελού των οστών. Ζει στην Καβάλα και πρόσφατα απασχόλησε το διαδίκτυο µε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok σχετικά µε τις δηλώσεις του κ. Σπ. Πνευµατικού όσον αφορά το κόστος για τις θεραπείες καρκινοπαθών σε τελικό στάδιο. 

Ξέσπασε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από ανάρτηση της στα social media, μετά τη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια και ορθοπεδικού Σπύρου Πνευματικού, ότι για να μειωθούν τα κόστη στα νοσοκομεία πρέπει να γίνεται «διαλογή» καρκινοπαθών.

Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στον τελευταίο χρόνο που πέρασε.

Πολύ μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στην εκδήλωση για δωρεά μυελού των οστών στην Ελευθερούπολη την Κυριακή (30/04).

Δειγματοληψία σιέλου για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού οστών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στην Ελευθερούπολη.

Ξεχωριστή μέρα ήταν η Μεγάλη Πέμπτη για την αθλήτρια Ρεγγίνα Μακέδου. Ήταν πριν από έναν χρόνο που της είπε ευχάριστα νέα ο γιατρός της αναφορικά με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της με τη λευχαιμία.

Τη συζήτηση με τη Ρεγγίνα Μακέδου έλαβαν σοβαρά υπόψη οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Χρυσούπολης.

Το ΓΕΛ Χρυσούπολης επισκέφθηκε η Ρεγγίνα Μακέδου την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 για να συζητήσει με τους μαθητές. Η ίδια δηλώνει συγκινημένη από την στάση των μαθητών. 

Το δήμο Καβάλας ευχαριστεί η Ρεγγίνα Μακέδου που την συμπεριέλαβε στις χρυσές γυναίκες, ωστόσο δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου είναι από τα άτομα που συγκλονίζουν με την δύναμή τους και μας δίνει καθημερινά μαθήματα ζωής και θέλησης. 

Τα λόγια του Κώστα Φραγκολιά σχολιάζει η Ρεγγίνα Μακέδου

Με μία συγκινητική ανάρτηση σχετική με τον Γολγοθά που ανεβαίνουν όσοι νοσούν από τον καρκίνο η Ρεγγίνα Μακέδου αποχαιρετά τον Μανώλη Φρατζεσκάκη χωρίς να τον κατονομάζει.

Πρέσβειρα της καμπάνια «γίνε κι εσύ δότης μυελού των οστών» ανέλαβε η Ρεγγίνα Μακέδου. 110 Έλληνες καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν για τη δημιουργία ενός λευκώματος το οποίο πωλείται.

Ένα λεύκωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι το επόμενο έργο της ομάδας του @koitafreepress

Στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη» στη Θεσσαλονίκη θα διατεθούν τα έσοδα από τα είδη που πωλούνται μέσω internetμε πρωτοβουλία της Ρεγγίνας Μακέδου.

Μέσα από το χορό και το τραγούδι ξόρκιζε τον καρκίνο… έπαιρνε δύναμη και παράλληλα έστελνε ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας καλώντας όλο τον κόσμο να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ρεγγίνα Μακέδου που εδώ και αρκετό καιρό δίνει τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο.

Το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, μέσω του Instagram για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Τα δύσκολα πέρασαν για τη Ρεγγίνα Μακέδου η οποία μετά την εγχείρηση μεταμόσχευσης στην οποία υποβλήθηκε μια παρενέργεια την κράτησε στο Νοσοκομείο.

«Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος», έγραψε στο Instagram.

Σελίδες