Ρεγγίνα Μακέδου

«Όσο δεν έκλαψα έξι μήνες στο νοσοκομείο, κλαίω από τότε που έχω βγει» έχει δηλώσει η Ρεγγίνα Μακέδου.

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός, που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου από την τηλεόραση του Star!

 

Την Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φέτος στον χορευτικό διαγωνισμό «Dancing With The Stars». Η Ρεγγίνα αγαπά τη γυμναστική και τον χορό. Η προσωπική της ιστορία έγινε «μάθημα ζωής και θέλησης» μέσα από τα social media.

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών θα είναι η Ρεγγίνα Μακέδου, η Καβαλιώτισσα που ενέπνευσε πολύ κόσμο τους προηγούμενους μήνες με τη θαρραλέα στάση της απέναντι στη λευχαιμία, την οποία αντιμετώπισε… χορεύον

Συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην τηλεοπτική της εκπομπή στο Star έδωσε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου από την Καβάλα. 

 

"Σηκωθείτε και παλέψτε με το θηρίο που έχετε". Αυτό είπε η Ρεγγίνα Μακέδου όταν πριν από πέντε μήνες όταν διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία μετατρέποντας την δύσκολη καθημερινότητα  σε δύναμη και κέφι για τη ζωή.

 

Για τις 100 ημέρες που της άλλαξαν τη ζωή μίλησε με ανάρτησή της στο facebook η γνωστή πλέον στο πανελλήνιο για την προσπάθειά της να αφυπνίσει όλους μας να γίνουμε δότες αίματος, αιμοπεταλίων και μυελού των οστών Ρεγγίνα Μακέδου.

Τη γυμνάστρια από την Καβάλα Ρεγγίνα Μακέδου που πολεμά τον καρκίνο χορεύoντας στο Tik Tok δίνοντας μαθήματα θάρρους σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα με την αρρώστια, φιλοξένησε σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η εκπομπή του STAR 

Ένα βίντεο γυρισμένο στη νοηματική δημιούργησε στο YouTube η Εριέττα Τερζή το οποίο είναι αφοερωμένο στην Ρεγγίνα Μακέδου και στον αγώνα που δίνει για την εθελοντική προσφορά υπέρ της συλλογής αιμοπεταλίων και μυελού των οστών.

Παλεύει τρία χρόνια με τον διαβήτη που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της.