Ρεγγίνα Μακέδου

Τη συζήτηση με τη Ρεγγίνα Μακέδου έλαβαν σοβαρά υπόψη οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Χρυσούπολης.

Το ΓΕΛ Χρυσούπολης επισκέφθηκε η Ρεγγίνα Μακέδου την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 για να συζητήσει με τους μαθητές. Η ίδια δηλώνει συγκινημένη από την στάση των μαθητών. 

Το δήμο Καβάλας ευχαριστεί η Ρεγγίνα Μακέδου που την συμπεριέλαβε στις χρυσές γυναίκες, ωστόσο δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου είναι από τα άτομα που συγκλονίζουν με την δύναμή τους και μας δίνει καθημερινά μαθήματα ζωής και θέλησης. 

Τα λόγια του Κώστα Φραγκολιά σχολιάζει η Ρεγγίνα Μακέδου

Με μία συγκινητική ανάρτηση σχετική με τον Γολγοθά που ανεβαίνουν όσοι νοσούν από τον καρκίνο η Ρεγγίνα Μακέδου αποχαιρετά τον Μανώλη Φρατζεσκάκη χωρίς να τον κατονομάζει.

Πρέσβειρα της καμπάνια «γίνε κι εσύ δότης μυελού των οστών» ανέλαβε η Ρεγγίνα Μακέδου. 110 Έλληνες καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν για τη δημιουργία ενός λευκώματος το οποίο πωλείται.

Ένα λεύκωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι το επόμενο έργο της ομάδας του @koitafreepress

Στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη» στη Θεσσαλονίκη θα διατεθούν τα έσοδα από τα είδη που πωλούνται μέσω internetμε πρωτοβουλία της Ρεγγίνας Μακέδου.

Μέσα από το χορό και το τραγούδι ξόρκιζε τον καρκίνο… έπαιρνε δύναμη και παράλληλα έστελνε ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας καλώντας όλο τον κόσμο να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ρεγγίνα Μακέδου που εδώ και αρκετό καιρό δίνει τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο.

Το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση αποφάσισε να κάνει η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου, μέσω του Instagram για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Τα δύσκολα πέρασαν για τη Ρεγγίνα Μακέδου η οποία μετά την εγχείρηση μεταμόσχευσης στην οποία υποβλήθηκε μια παρενέργεια την κράτησε στο Νοσοκομείο.

«Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος», έγραψε στο Instagram.

Ήταν όλοι εκεί για να στηρίξουν την Ρεγγίνα Μακέδου στον αγώνα που κάνει να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τη Ρεγγίνα Μακέδου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για τα γενέθλια της. Τις 120 αιτήσεις έφτασαν οι αιτήσεις Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!

Λίγες ώρες πριν από τα γενέθλια της βγήκε από το νοσοκομείο και η Καβάλα της έκανε ένα πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεγγίνα Μακέδου. Έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και τα κατάφερε ξανά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της σχολής χορού Step Up Kavala σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας με αφορμή τα γενέθλια της Ρεγγίνας. Το όλο εγχείρημα στηρίζει και το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «ΝΤΑΝΑ ΤΖΕΝΤΣ» του οποίου η Ρεγγίνα υπήρξε μαθήτρια.

Νέο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει μέσα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» που νοσηλεύεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο... Να πιστεύετε», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Έκκληση για αιμοπετάλια για να ανταπεξέλθει στη νέα περιπέτεια με την υγεία της προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν απευθύνει η Ρεγγίνα Μακέδου. 

Γεμάτη αισιοδοξία και με μηνύματα για τη δωρεά μυελού των οστών η Ρεγγίνα Μακέδου αποχωρίζεται για δεύτερη φορά τα μαλλιά, αφού όπως λέει αν δεν το κάνει θα της μείνουν στα χέρια λόγω της θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει. Η ίδια πάντως το έκανε χορεύοντας και αυτή τη φορά. 

"Θα ζω επειδή ένας άνθρωπος είναι απλά καλός!!! Θα ονειρεύομαι επειδή θα μου δώσει μέσα από το αίμα του ζωη!!!" λέει η Ρεγγίνα Μακέδου σε ένα βιντεάκι που ανέβασε στο tik tok βαθειά συγκινημένη για τον δότη που θα της χαρίσει τη ζωή όπως λέει. 

Σελίδες