Το Επιμελητήριο Καβάλας θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 17:30 το απόγευμα, στο καφέ Fragokota στη Νέα Πέραμο.

 

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των υπευθύνων των καταστημάτων εστίασης για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται στα αρχεία της επιχείρησης και να επιδεικνύονται στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

 

 

Το Επιμελητήριο σε ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 17:30, στο καφέ Fragokota (παραλιακή οδός Νίκης 15, Νέα Πέραμος).

 

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των υπευθύνων των καταστημάτων (μαζικής εστίασης, λιανικής πώλησης, επιχειρήσεων παρασκευής η/και συσκευασίας, παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ) για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται στα αρχεία της επιχείρησης και να επιδεικνύονται στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές (ΕΦΕΤ-ΔΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΣΕΠΕ κλπ).

 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

 

  • Δημήτριος X. Χίζαρης - Επόπτης Δημ. Υγείας -Υγιεινολόγος Τ.Ε/ Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΦΕΤ/ Τέως Προϊστάμενος της Δ/νσης Δημόσιας Υγεία ς Π.Ε Καβάλας

 

  • Νικόλαος Τζιτζιφάκης - Διπλωμ. Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός / Τεχνικός Ασφαλείας

 

  • Αρίστη Μπαντή - Υπεύθυνη της εταιρείας πνευματικών δικαιωμάτων περί μουσικής «αυτοδιαχείρηση»

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κος Κωνστανίνος Δημητριάδης (εσωτ.12).”