Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης εξέδωσε ανακοίνωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ομονοίας αναφέροντας χαρακτηριστικά “δεσμεύομαι για όλες εκείνες τις ενέργειες, προκειμένου το Αστυνομικό Μέγαρο να μεταφερθεί στο Περιγιάλι”.

 

 

Ο κ. Εριφυλλίδης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του Center ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας Νίκος Ίμβρος κάλεσε τους υποψηφίους Δημάρχους Καβάλας να δεσμευτούν ότι εφόσον αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου, θα πράξουν τα δέοντα για τη μεταφορά του Αστυνομικού Μεγάρου Καβάλας από την οδό Ομονοίας, όπου λειτουργεί από τη δεκαετία του ’70, στα ανατολικά της πόλης, στο Περιγιάλι.

 

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «δεν είναι δυνατό σε μια πόλη ενάμιση δρόμου, 3-4 φορές το πρωί να κλείνει από τις κλούβες η οδός Ομονοίας».

 

Σπεύδω λοιπόν να δηλώσω δημόσια – άλλωστε προβλέπεται και στο πρόγραμμά μας – ότι με την ανάληψη των καθηκόντων μου στον Δήμο Καβάλας, θα αρχίσω άμεσα όλες τις διαδικασίες προκειμένου να απομακρυνθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες από το κτίριο της Αστυνομίας στην οδό Ομονοίας, παράλληλα με τις διαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία για να περιέλθει το κτίριο στον Δήμο Καβάλας.”