Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου η Αθηνά Παναγιωτίδου σε ανάρτηση της αναφέρει μεταξύ άλλων “κάθε κύκλος ανοίγει και κλείνει. Έτσι και ο δικός μου, σε ό,τι αφορά στην ενεργό πολιτική που ξεκίνησε το 2019 σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.”

 

Αναλυτικά η κ. Παναγιωτίδου αναφέρει τα εξής:

 

“Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέλεξαν τους νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους, στους οποίους εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. 

 

Κάθε κύκλος ανοίγει και κλείνει. Έτσι και ο δικός μου, σε ό,τι αφορά στην ενεργό πολιτική που ξεκίνησε το 2019 σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

 

Ευχαριστώ όσες και όσους με ψήφισαν, αλλά και όσες και όσους δεν με ψήφισαν, γιατί οι πρώτοι έγιναν φίλοι καρδιάς και οι δεύτεροι με έκαναν σοφότερη.

 

Έχω τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην καρδιά μου και την Καβάλα στην ψυχή μου.

 

Αισθάνομαι περήφανη για τον αγώνα που έδωσα και για όσους θα δώσω ακόμα στη ζωή μου.

 

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον σύντροφό μου,

την οικογένεια μου, τους λιγοστούς φίλους με τους οποίους συμπορεύτηκα και όλους αυτούς που με την στάση τους με έκαναν να μαθαίνω ακόμα,έστω και εάν μεγάλωσα και να μην εμπιστεύομαι.

 

Χαίρομαι που στην πορεία αυτή γνώρισα ανθρώπους με Α κεφαλαίο και είμαι περήφανη για τις φιλίες που έκανα και που δεν θα αφήσω να σβήσουν.

 

Αλλιώτικοι καιροί και ήθη, αλλιώτικοι άνθρωποι, αλλά το σπουδαίο είναι ότι δεν αλλάζουμε εμείς.

 

Αυτό δεν το χαρίζω σε κανέναν. Κυρία ήρθα και κυρία φεύγω.”