γράφει ο
Στάθης Χαρπαντίδης
Κυκλοφορούν στο εμπόριο τόσα κακά κρουασάν, γιατί γίνονται με κακή τεχνική και μαργαρίνη, αλλά υπάρχουν και τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν που έρχονται οσονούπω στη πόλη μας φτιαγμένα από ποιοτική πρώτη υλη και υψηλή τεχνική από τον pastry chef Δημήτρη Μανωλιό.
Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη δοκιμή των κρουασάν που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο «Η Τράπεζα» του Στέργιου Ξυδά στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας.
Βουτυρένια, αέρινα και τραγανά κρουασάν σε πολλά σχέδια και γευστικούς συνδυασμούς, έχεις την ωραία αίσθηση του βουτύρου στο στόμα σου αλλά δεν νιώθεις αυτήν τη λιπαρότητα να κουράζει τους γευστικούς σου κάλυκες.
Θα σας κρατώ ενήμερους για την ημερομηνία της κυκλοφορίας τους.