Σε βιωματικά εργαστήρια συμμετείχαν παιδιά και μεγάλοι στο πλαίσιο της ημερίδας «Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διατροφή και Άσκηση», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με το δήμο Καβάλας:

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη συμβουλευτική ψυχολογία, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην ενίσχυση των ικανοτήτων του ανθρώπου, τη σημασία της υγιεινής διατροφής και την αξία της συστηματικής άσκησης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, παιδιά όλων των ηλικιών και οι γονείς τους.

 

Παράλληλα, συμμετείχαν στα βιωματικά εργαστήρια παρασκευής ασφαλών τροφίμων και στις επιδείξεις για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων γυμναστικής, στους χώρους άθλησης και τις σχολικές μονάδες.

 

Στην εν λόγω διαδραστική ημερίδα έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές, Μακάριος Λαζαρίδης, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Λεωνίδας Παππάς, ο Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αναστασία Ιωσηφίδου και Μάκης Παπαδόπουλος.

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας - Χάρης Παλτόγλου

 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 

- Σώμα Ελλήνων Προσκόπων - Πρόσκοποι Καβάλας

- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

- Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο Παληού Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων

 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στέλλα Αργυρίου, Ψυχολόγος

 

- Δέσποινα Μαυρίδου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

- Κωνσταντίνα Κατζομύτη, Food Blogger

- Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

- ANANIADIS FOODS

- THOMIAGGELOU.GR

- ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ