Τελετή Βράβευσης Εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023. 

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση:

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη, η τελετή βράβευσης των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανελληνίων εξετάσεων 2022) των συναδέλφων και τέκνων αυτών του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Παγγαίου.

 

Σε όλους τους βραβευθέντες απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος καθώς και το συμβολικό χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας.

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ηθική ανταμοιβή των κόπων των παιδιών και κυρίως των συναδέλφων που παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο που είχαν θέσει.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Ζωή Απαζίδου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πιερέων Κωνσταντίνος Γάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Καλλινικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Χρήστος Γάκης, συνάδελφοι καθώς και οι οικογένειες και φίλοι των βραβευθέντων.

 

Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία σε όλους.

 

Με εκτίμηση

Δ.Σ.