Άγριος καυγάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Πέμπτης 9 Μαρτίου μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών Σωτήρη Σωτηριάδη.

 

Το φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη λήξη της συνεδρίασης γύρω στη 1 παρά μετά τα μεσάνυχτα. Εκείνη την ώρα είχαν μείνει μέσα στην αίθουσα μόλις 10 άτομα.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Βέρρος και Σωτήρης Σωτηριάδης ζήτησαν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Πεφάνη να τους ενημερώσει για το αν το προεδρείο θα συνεχίσει να μην δέχεται η συζήτηση των εκτός ημερησίας θεμάτων να γίνεται στην αρχή της συνεδρίασης όπως συνέβαινε στο παρελθόν αλλά στο τέλος.

 

Όπως λέει στον KavalaNews 102,8 ο κ. Σωτηριάδης, μέχρι το τέλος της συνεδρίασης δεν υπήρξε απάντηση στο ζήτημα που τέθηκε από τη Συμπαράταξη Πολιτών.

 

«Εκεί απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο είπα, αποφεύγετε τον δημοκρατικό έλεγχο. Προφανώς προσπαθείτε να αποφύγετε ερωτήσεις σχετικά με τον τραγέλαφο στη Μεγάλη Λέσχη εκεί που ξεπλύνατε μια Χρυσαυγίτισα, είπα στον δήμαρχο. Τότε κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου φωνάζοντας μου εσύ είσαι φασίστας. Εγώ δεν χρησιμοποίησα κανένα χαρακτηρισμό» λέει ο κ. Σωτηριάδης.