Περιοδεία σε Έβρο και Ροδόπη είχε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, το πρωί της Πέμπτης. Επισκέφτηκε την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί, και την Αλεξανδρούπολη. Το απόγευμα, βρέθηκε στην Κομοτηνή και το βράδυ στην Ξάνθη.

 

Σε ομιλία του στην Κομοτηνή, είπε μεταξύ άλλων σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται η υποψηφιότητά του:

 

«Ποιοι νομίζουν ότι στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχει κάποιος, έστω και ένας που έχει την πολυτέλεια του χρόνου; Χρόνο θέλουν να αγοράσουν μόνα τα συμφέροντα, οι βολεμένοι που θέλουν να κρατούν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους με το χθες. Γι' αυτό και η οργή τους, γι' αυτό και οι επιθέσεις τους με τα παλιά αποτυχημένα κόλπα τους.
 

Αυτά όμως τα ξέρουμε και δεν περνάνε πια σε εμάς. Δεν περνούν οι στημένες δημοσκοπήσεις.  Το επιχειρούν για δεύτερη φορά, με την ίδια εταιρεία, στα ίδια έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας ξεκάθαρα ποια είναι η προτίμηση τους. Το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη μια Νέα Δημοκρατία ηττοπαθή, φοβική,  συμβιβασμένη και χτισμένη με παλιά υλικά.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

 

Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο για τον πρωθυπουργό της χώρας. Κανένα ασυμβίβαστο για τον αρχηγό της ΝΔ. Είναι τόσο σαφές, είναι τόσο ξεκάθαρο. Καταλαβαίνω την αγωνία των μηχανισμών της ακινησίας,  αλλά δεν θα κάνουμε κουρέλι και το Σύνταγμα για να ησυχάσουν. Κάποιοι μάλιστα δεν σέβονται ούτε το καταστατικό της ΝΔ

 

Σε λίγο θα φτάσουν να βγάλουν ανακοίνωση ότι ο επόμενος Πρόεδρος της ΝΔ θεσμικά δεν θα πρέπει να ονομάζεται Απόστολος και να είναι από τη Βόρεια Ελλάδα».
 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει προγραμματισμένη συνάντηση στις 10 το πρωί της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2015 με μέλη της ΝΟΔΕ Καβάλας. Δεν έγινε γνωστό αν θα συναντήσει την δήμαρχο ή τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ωστόσο το πρόγραμμά του στην πόλη θα έχει διάρκεια 2-3 ώρες καθώς στη 1 το μεσημέρι πρέπει να βρίσκεται στη Δράμα, όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη.