γράφει ο

Γιάννης Γκόλιας

 

                           ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 

 

O Γενάρης μπαίνει στην Ελλάδα με πολύ καλό καιρό που θυμίζει περισσότερο Πάσχα παρά πρωτοχρονιά.

 

Ο πρωθυπουργός δηλώνει από την Κρήτη που ειναι για ολιγοήμερες διακοπές για τα χειμερινά του μπάνια, ότι "ο Θεός μας αγαπάει..."

 

Tην άλλη μέρα ρίχνει μισό μέτρο χιόνι στο σύνταγμα...

 

Ο Μητσοτάκης χωρίς να πτοηθεί καθόλου, παίρνει την οικογένεια και ανεβάζει στο ινστα, φώτο από την Αράχωβα, με στολές του σκι, που φτάνει τα 100 χιλιάδες λάικ.

 

                         ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 

 

Tο Φλεβάρη γίνεται η δίκη της Εύας Καϊλή η οποία δηλώνει στο βελγικό δικαστήριο ότι τα λεφτά που βρέθηκαν 

ήταν του Τσίπρα που προσπάθησε να την εξαγοράσει. Τα πρωτοσέλιδα στην Ελλάδα οργιάζουν με την είδηση, ενώ όλα τα κανάλια κάνουν ζωντανές συνδέσεις κάτω από το σπίτι του Τσίπρα. 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμήχανος βγάζει μια γραπτή δήλωση τύπου

"ρε παιδιά να σοβαρευτούμε" αλλά τα κανάλια το παρουσιάζουν σχεδόν ως ομολογία ενοχής.

 

Ο Ευαγγελάτος προσομοιάζει στο υπερσύγχρονο στούντιο του, τον Τσιπρα στο ίδιο κελί με την Καϊλή. Οι συριζαίοι που βγαίνουν στα κανάλια είναι σε αμυντική στάση και οι νεοδημοκράτες μαζί με τους δημοσιογράφους τους κατακεραυνώνουν.

 

                              ΜΑΡΤΙΟΣ 

 

Ο Βαξεβάνης βγάζει ηχητικό ντοκουμέντο που η Καϊλή μιλάει με τον σύντροφό της και παραδέχεται ότι τα έπαιρνε από τα Εμιράτα αλλά η ασφάλεια στην Αθήνα συλλαμβάνει τον Βαξεβάνη, τον Μητσικώστα και τον Τάκη Ζαχαράτο.

 

Προσπαθώντας να εξακριβώσουν ποιος μιμήθηκε την Καϊλή. Ο πρωθυπουργός από το Μπάντεν-Μπάντεν που κάνει ολιγοήμερες διακοπές δηλώνει ότι όποιος έχει αποδείξεις να τις πάει στον Ντογιάκο η φώτο του στο ίνστα κάνει νέο ρεκόρ, 250.000 λάικ.

 

                               ΑΠΡΙΛΙΟΣ 

 

Οι βελγικές αρχές τελικά διαπιστώνουν ότι το ηχητικό του Βαξεβάνη είναι γνήσιο και μαζί και με τις άλλες αποδείξεις καταδικάσουν την Καϊλή.

 

Στην Ελλάδα παραμένει προφυλακισμένος ο Βαξεβάνης και συνεχίζονται οι ερευνες για να βρεθούν όλοι οι συνένοχοι του, που εμπλέκονται σε συκοφαντία κατά της Εύας Καϊλή. Ο Ντογιάκος δηλώνει ότι πρέπει να εξεταστεί ο Βέλγος εισαγγελέας για φοροδιαφυγή.

 

Οι συριζαίοι βουλευτές έχουν σταματήσει να βγαίνουν στα πάνελ γιατί τους δέρνουν κανονικά, τα στελέχη της ΝΔ, 

οι πανελίστες και οι κάμεραμεν… φεύγουν όλοι με μώλωπες.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει επίσημη ανακοίνωση ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι βουλευτές το ξύλο που τρώνε, 

με ψυχραιμία και να μην ανταποδίδουν τις μπουνιές και τις κλωτσιές που τρώνε.

 

Ο πρωθυπουργός δηλώνει απ' το βόρειο πόλο που είναι για ολιγοήμερες διακοπές ότι  "ο ΣΥΡΙΖΑ δε σέβεται το Πάσχα της Ορθοδοξίας" η φώτο του στο ίνστα φτάνει τώρα τα 500 χιλιάδες λάικ.

 

                                ΜΑΙΟΣ 

 

Το ντοκουμέντο αποκαλύπτει με στοιχεία ότι υπάρχει σχέδιο από την κυβέρνηση για νοθεία στις εκλογές.

 

Ο Ντογιάκος διατάσσει να κοπεί η ατέλεια χάρτου στην εφημερίδα και το ντοκουμέντο κλείνει. Ο πρωθυπουργός δηλώνει από τις Σεϋχέλλες που βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές ότι η ελευθερία του τύπου είναι βασική του αρχή. Η φώτο του στο ίνσταγκραμ φτάνει τα 18 εκατομμύρια λάικ.

 

                                   ΙΟΥΝΙΟΣ

 

Ο πρωθυπουργός μετά την τόση επιτυχία στο ίνσταγκραμ, δέχεται πρόταση απ τη Βικτόρια σίκρετ για διαφημιστικό. Ο Βαξεβάνης όμως, αποκαλύπτει ότι τα λάικ στο ίνστα του πρωθυπουργού γίνονται από ψεύτικους λογαριασμούς που διαχειρίζεται μια εταιρεία η οποία έχει κάνει μπίζνες με το ελληνικό δημόσιο.

 

Η Βικτόρια Σίκρετ αποσύρεται και ο Μητσοτάκης για να ηρεμήσει που τον τάραξαν,  φεύγει για ολιγοήμερες διακοπές στο ακρωτήρι της καλής ελπίδας διατάσει να συλληφθεί ο Βαξεβάνης χωρίς νομικό λόγο.

 

                               ΙΟΥΛΙΟΣ 

 

Οι εκλογές ανακοινώνονται για την Κυριακή 30 Ιουλίου και όταν τολμά να ρωτήσει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πώς γίνεται αυτό αφού τότε θα έχουν περάσει πάνω από 4 χρόνια, ο πρόεδρος του αφαιρεί το λόγο…

 

Το ίδιο βράδυ τα κανάλια βγάζουν έκτακτα με την είδηση ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κάνει μόνος του πραξικόπημα μέσα στη βουλή.

 

Ο Μητσοτάκης δηλώνει απ' την Κρήτη που κάνει τα μπάνια του ότι έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στην κρίση του ελληνικού λαού.

 

Οι χρόνοι των κομμάτων στα κανάλια καθορίζονται ως

98% ΝΔ

1% ΚΚΕ

1% ΠΑΣΟΚ

 

Ο Βαξεβάνης παραμένει προφυλακισμένος χωρίς να έχει ανακοινωθεί κατηγορία.

 

                            ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

 

Έχουμε φτάσει αρχές Αυγούστου και το υπουργείο εσωτερικών δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα εκλογικά αποτελέσματα

τελικά την 4η Αυγούστου ανακοινώνει

ΝΔ 85%

ΚΚΕ 5%

ΠΑΣΟΚ 5%

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ 5%

ΣΎΡΙΖΑ 3%

(Σύνολο 103%)

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ βγαζουν ανακοίνωση ότι δε βγαίνουν τα νούμερα 

και η ΝΔ τον καταγγέλλει για νοθεία.

 

Ο Ντογιάκος δίνει εντολή να συλληφθούν τα στελέχη του κόμματος πριν καταφέρουν να καταστρέψουν τα στοιχεία

και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει φυλακή.

 

Ο πρωθυπουργός φτιάχνει τη νέα του κυβέρνηση και διορίζει

υπουργό δικαιοσύνης τον Ντογιάκο υπουργό παιδείας τον Λιγνάδη υπουργό μεταφορών και συγκοινωνιών τον οδηγό της Μπακογιάννη (τυχερέ Ιάσονα εσύ έφυγες νωρίς) υπουργό ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τον Παναγιώτη Κοντολέοντα

υπουργό Εθνικής οικονομίας τον Πάτση υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ τον Φουρθιώτη υπουργό προπαγάνδας τον Γκέμπελς και υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής τον Χίμλερ 

 

                         ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

 

Το Σεπτέμβρη τα καύσιμα και η ΔΕΗ έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε αδιέξοδο.

 

Βλέπεις με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό δεν έχουν που να ρίξουν το φταίξιμο για την άνοδο των τιμών και λέει στη Σακελλαροπούλου να τους δώσει χάρη. Η Σακελλαροπούλου το κάνει και την άλλη μέρα οι εφημερίδες και τα κανάλια μιλάνε για εύνοια της δικαιοσύνης προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ο βαξεβάνης παραμένει φυλακή χωρίς κατηγορία.

 

                           ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 

 

Γίνεται η δική του Βαξεβάνη χωρίς κατηγορητήριο και όλος ο διεθνής Τύπος είναι με το μέρος του.

 

Η πίεση για την κυβέρνηση είναι μεγάλη για πρώτη φορά.

τη λύση τη δίνει ο πρωθυπουργός που δίνει εντολή από τις κανάριες νήσους που είναι ολιγοήμερες διακοπές στον Ντογιάκο, να δοθεί γρήγορα λύση για να σταματήσουν τα ξένα μέσα τις μεταδώσεις.

 

Και ο Ντογιάκος σκέφτεται το πιο σοφό. Αναστέλλει το διαβατήριο του Βαξεβάνη και τον διώχνει απ' την Ελλάδα

 

                           ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 

 

Στην Ελλάδα όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες είναι στολισμένες για τα Χριστούγεννα.

 

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει κατακλίσει τα κανάλια από νωρίς και παίζουν όλο χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χάπενινγκ.

 

Κάποιοι ψελλίζουν ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη δημοτικές εκλογές και έτσι ο Μητσοτάκης ανακοινώνει από τη γη του πυρός που βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές

ότι  οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν σε 6 μήνες όταν θα σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει το πολίτευμα.

 

Στην πορεία της 17 Νοέμβρη προηγείται με τη σημαία του Πολυτεχνείου ο Σαββόπουλος και ακολουθούν ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης και από πίσω πλήθη αστυνομικών για τους πολίτες έχει απαγορευτεί.

 

                          ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 

 

Ο Δεκέμβρης μπαίνει με πολλά χιόνια σε όλη τη χώρα.

στα μισά νοικοκυριά το ηλεκτρικό εκεί κοπεί λόγω χρεών και καθημερινά παρατηρούνται απελπισμένοι οικογενειάρχες στο Λυκαβηττό να κόβουν ξύλα για το αυτοσχέδιο μαγκάλι που έχουν στο διαμέρισμα. 

 

Σόσιαλ σχεδόν δεν υπάρχουν λόγω έλλειψης ρεύματος και τοτε ο Μητσοτάκης φτάνει εσπευσμένα από τη Χαβάη που ήταν για ολιγοήμερες διακοπές και ανακοινώνει οτι θα συνδεθεί για ένα μήνα σε ολα τα νοικοκυριά το ρεύμα μετά από προσωπική του παρέμβαση..

 

Πλήθη λαού τον αποθεώνουν στο σύνταγμα και μια δημοσκόπηση του δίνει 98% δημοτικότητα. Και αυτή είναι και η μόνη αληθινή δημοσκόπηση στη χώρα…

 

Με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού φτιάχνεται ένα νέο app

όπου  ο κάθε Έλληνας μπορεί να δηλώσει  τον εαυτό τους στη διάθεσή κάθε ξένου επενδυτή για σεξ και ότι προκύψει....

 

Το κέρδος για την Ελλάδα θα είναι να μετατραπεί σε Ταϊλάνδη των Βαλκανίων όπου εύποροι από όλο τον κόσμο θα έρχομαι στη χώρα μας και θα χαίρονται, τον ήλιο, τη θάλασσα και τα αγόρια και κορίτσια του τόπου μας αφήνοντας τα ωραία τους λεφτά.

 

Είναι μία πρωτοβουλία που σχεδόν όλη η χώρα τη δέχεται με ενθουσιασμό τα επόμενα 3 χρόνια η Ελλάδα θα μετατραπεί σε 

απελπιστικά διεφθαρμένη, παιδική χαρά της Μαφίας και μπορντέλο για τους ξένους τουρίστες… 

Μια χώρα με  ατελείωτα γκαρσόνια,  ατελείωτα ναρκωτικά  και  ατελείωτη πορνεία....

 

Τα κανάλια καθημερινά μιλούν για το θρίαμβο του καπιταλισμού, των αγορών, της προσφοράς και της ζήτησης  και  των ατελείωτων θέσεων εργασίας στον τουρισμό (18 ώρες δουλειά - 480 ευρώ μεικτά).

 

ΥΓ. το χιουμοριστικό αυτό κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα.

 

Πηγή: Facebook