Τις γευστικές δημιουργίες του Νίκου Κεχαγιά για τις ημέρες των γιορτών παρουσιάζει ο Στάθης Χαρπαντίδης.

 

Όπως γράφει:

 

Οι Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του Κρεοτέχνη Νίκου Κεχαγιά που θα πυροδοτήσουν γλυκιά ευφορία στον ουρανίσκο σας.

 

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πιο γιορτινή μέρα του έτους που συγκεντρώνει συγγενείς και φίλους γύρω από το τραπέζι, αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει τι θα ετοιμάσετε για το χριστουγεννιάτικο μενού μην πονοκεφαλιάζετε άλλο.  

 

Ο Κρεοτέχνης Νίκος Κεχαγιάς ετοίμασε για σας τις πιο ρουστίκ δημιουργίες - ωδή στη μεσογειακή κουζίνα-  για να εντυπωσιάσετε τους προσκεκλημένους σας στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

 

Μας ετοίμασε λοιπόν Φινετσάτο χοιρινό φιλέτο  «Veneziano» , με τυρί κρέμα, λιαστή ντομάτα, ελιές, ρίγανη, και μίγμα μπαχαρικών.

 

Χοιρινό καρέ : γεμιστό με βερίκοκα εμποτισμένα στο ρούμι και εμπλουτισμένο με δαμάσκηνα, πάπρικα, μπύρα ρίγανη, αλάτι, ρόζμαρι, θυμάρι.

 

Ο λαιμός της «Ιουλιέτας» : εξαίσιο χοιρινό μπριζολάκι λαιμού παναρισμένο με πάνκο , τρίμα ψωμιού γραβιέρα, λιαστή ντομάτα, αυγό και πράσινες ελιές.

 

Τορτίγιες με γέμιση κοτόπουλου γι’ αυτούς που προσέχουν την σιλουέτα τους.

 

Να μη  ξεχάσω το Πασά λουκούμ : Το λουκούμι του πασά με ψαρονέφρι, κεφαλοτύρι, μίγμα καρυκευμάτων , κολοκυθόσπορο σουσάμι μαύρο και άσπρο.