Την Παρασκευή (9/12) ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είχε ημερίδα στην Καβάλα, που στόχο είχε τη συζήτηση με την τοπική κοινωνία για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές παρουσιάστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα. Eισηγητές ήταν ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης και η βουλεύτρια Θεανώ Φωτίου.

 

Ανακοίνωση:

 

Ημερίδα με θέμα τις «6 Εθνικές Προτεραιότητες» πραγματοποίησε την Παρασκευή 9.12.2022 η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με εισηγητές τον ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη και την βουλεύτρια νοτίου τομέα Αθηνών και αν. τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεανώ Φωτίου. Στόχος της ημερίδας ήταν η συζήτηση με την τοπική κοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., όπως αυτές παρουσιάστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος, περισσότεροι από 20 φορείς, μέλη των τοπικών κοινωνιών, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης κ.α.. Τοποθετήθηκαν σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., την κρίση ακρίβειας και ενέργειας, τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ κατέθεσαν και τις προτάσεις τους για την αποτελεσματικότερη και δικαιότερη άσκηση πολιτικής της επόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνεχίζει την προσπάθεια αδιαμεσολάβητης επαφής με την τοπική κοινωνία, επιδιώκει την ανταλλαγή ιδεών και την γόνιμη κριτική, χαρτογραφώντας συνεχώς τις καθημερινές προκλήσεις που η κοινωνία αντιμετωπίζει, προτείνοντας λύσεις κοστολογημένες και άμεσα εφαρμόσιμες, για την έξοδο της χώρας από την πολυεπίπεδη κρίση.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στην ημερίδα, για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους που οδηγούν σε εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, την παραγωγική διαφωνία σε επιμέρους ζητήματα, καθώς και την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως τη δύναμη που μπορεί να χαράξει ένα νέο δρόμο για το μέλλον της χώρας.