Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στα social media, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τις εργασίες για τις οπτικές ίνες, που έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

 

Ανακοίνωση:

 

Ότι βλέπετε δεν είναι μακριά σας, το συναντάτε καθημερινά όπως κινείστε στην πόλη. Δεν πρόκειται για όρυγμα, μην σας ξεγελάει το ψαρο- κόκαλο. 

 

Οδός Θεσσαλονίκης στην καρδιά της Καβαλας. Σήμανση ανύπαρκτη!  Όπως και η συμπίεση των υλικών στα σκάμματα; Αν από λάθος χειρισμό μοτοσυκλετιστής βρεθεί μέσα, θα λέμε ανάθεμα. Ο δρόμος αυτός ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα. 

 

Τι απομένει μετά το πέρασμα των διαφόρων; Ανάθεμα! Αναρωτιέμαι το συγκεκριμένο έργο εκτελείται με κανονισμούς δημοσίου έργου;  Και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να γίνει η ασφαλτόστρωση;  Αυτό λέγεται οικονομία πόρων; 

 

Μετά από πόσα χρόνια θα υπάρξει ασφαλτόστρωση στην συγκεκριμένη οδό και όπου άλλου γίνονται έργα; Μα θα μου πείτε δεν πρέπει να περάσουν οι οπτικές ίνες και το αέριο; Φυσικά, ναι!  Αλλά έτσι;  

 

Θυμάμαι τα έργα των ευρυζωνικών που βιώσαμε την περίοδο Σιμιτσή!  Από τότε κάθε χρόνο εμφανίζεται και κάποιος νεοφερμένος. 

 

Αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν μια φορά; Μήπως θα έπρεπε να κατασκευαστούν επισκέψιμα κανάλια εγκιβωτισμένα, για να περνούν χωρίς νεα σκαψίματα ότι χρειαστει μελοντικά;  

 

Ποιος ελέγχει την εκτέλεση του έργου από τον δήμο Καβάλας; Ρώτησα χθες τον δήμαρχο Καβάλας για το αν κρίνει σκόπιμο να υπάρξει μια συζήτηση μετά το συνέδριο που είχαν στο Βόλο.  Έβγαλε σπυριά!  

 

Να θέμα το οποίο έπρεπε να τεθεί στο συνέδριο των δημάρχων! Με την προϋπόθεση βέβαια να ασχολείται κανείς!  

 

Ακούει κανείς;