Συνάντηση με μαθητές του Μουσικού σχολείου, είχε ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, με τα παιδιά ενημερώνουν τον δήμαρχο για τα αιτήματα τους.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου:

 

Με αντιπροσωπεία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, οι οποίοι, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης, διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. 

 

Οι μαθητές Ηρώ - Βαρβάρα Αναστασιάδου, Ανδρονίκη Πολυχρονίδου και Νίκος Μάνταλος, μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενημέρωσαν τον κ. Μουριάδη, για το περιεχόμενο των αιτημάτων τους, τα οποία συνοψίζονται στα εξής: 

 

Πιστοποίηση θεωρητικών σπουδών στους απόφοιτους των μουσικών σχολείων (θεωρία και αρμονία) και στα μαθήματα μουσικών οργάνων 

 

Δωρεάν παροχή Μουσικών Εγχειριδίων για τα μουσικά μαθήματα εκπαίδευσης 

 

Μεγαλύτερη και έγκαιρη πρόσληψη μουσικών καθηγητών 

 

Επιπλέον μοριοδότηση στους μαθητές που ενδιαφέρονται για μουσικές σχολές 

 

Κάλυψη των προβλημάτων των κτιριακών υποδομών 

 

Ο κ. Μουριάδης ανέφερε πως θα ενημερώσει και τους βουλευτές της Καβάλας για τα αιτήματα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, ενώ απαντώντας στο ερώτημα τους σχετικά με την κατασκευή του νέου Μουσικού Σχολείου, τόνισε πως έχει ήδη επιλέξει ο κατάλληλος χώρος για την ανέγερση του, στην περιοχή του Περιγιαλίου, και ότι αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα οι μελέτες, με ευθύνη της ΚτΥπ.

 

(δελτίο Τύπου)