Ανατριχιαστική είναι η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικου παιδιού με πρωταγωνιστή έναν Καβαλιώτη 40 ετών, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, βιασμού ανήλικης ιδιαίτερα μικρής ηλικίας, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

 

Το μαρτύριο της ανήλικης άρχισε πριν από 6 χρόνια, ωστόσο μόλις φέτος έφτασε να σπάσει τη σιωπή της και μαζί με την αδερφή της να το καταγγείλουν στην αστυνομία.

 

Η υπόθεση εκτυλισσόταν στην Καβάλα από το 2009. Η 4χρονη ανήλικη κατοικούσε στο ίδιο σπίτι με την κατά πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία αδερφή της, η οποία μόλις είχε παντρευτεί. Με τον 40χρονο σήμερα σύζυγό της, απέκτησαν δύο παιδιά.

 

Η ανήλικη αδερφή της μεγάλωνε στο ίδιο σπίτι μαζί με τα ανίψια της αφού δεν είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

 

Ο «αρχηγός του σπιτιού» όμως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις κατά της ανήλικης, παρουσιάζοντάς το ως «παιχνίδι» που όμως έπρεπε να κρατήσει «μυστικό».

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το μαρτύριο αυτό κράτησε από το 2009 έως και τον Φεβρουάριο του 2015, όταν η σύζυγος του 40χρονου ανακάλυψε τι συνέβαινε και αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι, μαζί με την 10χρονη σήμερα αδερφή της και τα δύο παιδιά της.

 

Εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπου και διαμένουν σήμερα. Η υπόθεση καταγγέλθηκε με σωρεία στοιχείων σε αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Η δικογραφία σε βάρος του 40χρονου Καβαλιώτη σχηματίστηκε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν προχωρήσει και στις διαδικασίες εξέτασης των ανήλικων παιδιών του κατηγορούμενου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματά τους για το αν δηλαδή προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και στα ίδια του τα παιδιά.

 

Η αστυνομία αναφέρει ότι η 10χρονη παρουσιάστηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων μαζί με την αδελφή της και τον πατέρα της και κατήγγειλε τα γεγονότα που έζησε επί 6 χρόνια, μένοντας στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγο της αδελφής της.

 

Το 10χρονο κορίτσι εξήγησε στους αστυνομικούς και τον παιδοψυχολόγο που την εξέτασε ότι ο 40χρονος προέβαινε σταδιακά, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και σε εξαναγκασμό σε συνουσία μαζί του.

 

Τα γεγονότα δεν έχουν μαθευτεί ακόμη στη γειτονιά της Καβάλας όπου συνέβαιναν όλα αυτά, επί 6 χρόνια ενώ πολλοί περίοικοι εκφράζουν την έκπληξή τους αφού δεν υπήρξε η παραμικρή υποψία.

 

Φαινόταν ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη οικογένεια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα…