Οι πρώτοι Χειμερινοί Ποδηλατικοί Αγώνες Titani Experience 2022 – 2023 θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο - Ιανουάριο στη Θάσο.

 

Ανακοίνωση:

 

Σήμερα, Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς του Δήμου Θάσου κ. Γεώργιου Τσουλκάνη και των εκπροσώπων της μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Titani Experience, με έδρα την Θάσο κα. Angela Gueorguieva και κα. Ευγενία Παπαβασιλείου.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή αίτημα της Αsd Cortina Exprerience, Iταλικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Titani Experience για την συνδιοργάνωση με το Δήμο Θάσου των πρώτων Χειμερινών Ποδηλατικών Αγώνων Titani Experience 2022 – 2023 στη Θάσο.

 

Κατά την συνάντηση αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου ως συν διοργανωτής στους πρώτους Χειμερινούς Ποδηλατικού Αγώνες Titani Experience 2022 – 2023 που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο - Ιανουάριο στη Θάσο και ειδικότερα:

 

1. 23/12 Αγώνας MTB CLASSIC 48χλμ

 

2. 24/12 Αγώνας MTB MARATHON 90χλμ

 

3. 31/12 Αγώνας TOUR OF THASSOS 92χλμ

 

4. 06/01 Αγώνες ULTRA TRAIL 45χλμ

 

Επίσης αποφασίστηκε από κοινού η δωρεάν συμμετοχή όλων των αθλητών – κατοίκων της Θάσου που επιθυμούν να συμμετέχουν στους συγκεκριμένους ποδηλατικούς αγώνες.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

 

«Ο Δήμος της Θάσου, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στηρίζει προσπάθειες για την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων διεθνών προδιαγραφών στην Θάσο, που αφενός προβάλλουν τον τόπο μας και αφετέρου δίνουν την δυνατότητα της δωρεάν συμμετοχής σε αθλητές - κατοίκους της Θάσου».