Εκτός Super League 2 έμεινε ο Αγροτικός Αστέρας, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας.

 

Η ομάδα του Ευόσμου είναι πλέον στον αέρα, καθώς μετά την απόφαση της ΕΠΟ αποχώρησαν ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Χρόνης Παπαβραμίδης, αλλά και ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος.

 

Άπαντες έχουν πάρει τα δελτία τους και ήδη αρκετοί συμφώνησαν με άλλες ομάδες (Κρίτων Νικολαϊδης στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στον ΠΑΟ Ρουφ), ενώ οι υπόλοιποι συζητούν με συλλόγους.

 

Παρόλα αυτά η ομάδα του Ευόσμου δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική όπως αναμενόταν, τη μέρα λήξης της σχετικής διορίας και θα φανεί στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης(20/10) αν τελικά καταφέρει να κατέβει να παίξει.

 

Ο ΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει τις μεταγραφές κοιτάζει κάποιες από τις περιπτώσεις των παικτών του Αγροτικού Αστέρα, ενώ το ίδιο κάνει και ο Νέστος Χρυσούπολης που πλέον χτίζει μία νέα σύνολο μετά την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

 

Με τα τωρινά δεδομένα πλέον ελεύθεροι κυκλοφορούν από τον Αστέρα οι Στέργιος Φαρμάκης, Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου (τερματοφύλακες), Θωμάς Γραικός, Νίκος Κουρέλλας, Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, Αντώνης Σαπουντζής, Γιάννης Βοσκόπουλος , Θανάσης Ζουλούμης (αμυντικοί), Νίκος Καθάριος, Παύλος Καθάριος, Χάρης Ψάλτης, Στάθης Σαρβανίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, Αδάμ Κούφας (μέσοι), Σάκης Κανούλας, Γιώργος Κάκκο, Γιώργος Αποστολίδης (επιθετικοί).