Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το βιβλιοπωλείο «Εκλογή» και οι εκδόσεις «BELL» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόρη Αζαριάδη με τίτλο: «Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (4ος όροφος).

 

Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Σιμούδης, αστυνομικός διευθυντής Καβάλας και ο Δήμος Καραχάλιος, εκπαιδευτικός και υπεύθυνος της Λέσχης Ανάγνωσης noir μυθιστορήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα…

 

Ο Γρηγόρης Αζαριάδης γεννήθηκε το Φλεβάρη του 1951 στην Αθήνα, όπου συνεχίζει απτόητος να ζει. Είναι παντρεμένος με τη Νίτσα Βραχνίδου κι έχει δύο συν ένα παιδιά, τον Χρήστο, τη Σοφία και τον Στρατή, και μια απίστευτη εγγονή, τη Μελίνα.

 

Γράφει αστυνομικά μυθιστορήματα και κριτικές αστυνομικής λογοτεχνίας. Δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του κλασικού νουάρ (Τσάντλερ), του γαλλικού νεο-πολάρ (Μανσέτ) και του κοινωνικοαστυνομικού μυθιστορήματος (Σγιεβάλ-Βαλέε), και στο ζενίθ των φαντασιώσεών του αρχίζει να πιστεύει ότι γράφει στο δικό τους ύφος.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

 

Είναι δομημένη στα πρότυπα μιας πολυεθνικής εταιρείας με διαχωρισμένους τομείς και διαφορετικούς υπεύθυνους για κάθε τομέα: πορνεία, ναρκωτικά, εκβιασμοί, δικαστικές αποφάσεις, δολοφονίες. Έχει απλώσει τα πλοκάμια της στη Δικαιοσύνη, στα ΜΜΕ, στην αστυνομία, στην πολιτική –παντού.

 

Είναι ένα πανίσχυρο και αόρατο κύκλωμα διαφθοράς και διαπλοκής που ελέγχει τα πάντα στην κοινωνία μας.

 

Είναι μια Υπερκυβέρνηση του οργανωμένου εγκλήματος.

 

Είναι η Οργάνωση.

 

Η αστυνόμος Τρύπη και η ομάδα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ταξιδεύουν σε αχαρτογράφητα ύδατα, στον θολό ωκεανό του οργανωμένου εγκλήματος, με αντιπάλους αδίστακτους κακοποιούς…

 

Εκεί όπου βασιλεύει η διαφθορά σε κάθε επίπεδο και ελλοχεύει ο αμείλικτος κίνδυνος για τη ζωή τους ανά πάσα στιγμή. Δείτε λιγότερα.