Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, στον κινηματογράφο «Απόλλων», η πιο πρόσφατη εκδήλωση του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Στη συζήτηση με θέμα «Αριστερά, τέχνη και πολιτική» συμμετείχαν ο σκηνοθέτης Νίκος Τζίμας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Τη συζήτηση συντόνισε ο Υπεύθυνος Πολιτισμού Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας, Νίκος Τσουμπάκης.

 

Προλόγισε ο επικεφαλής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» Γιάννης Εριφυλλίδης.

 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης διαβάστηκε σημείωμα του γιατρού Βασίλη Ασημένιου. Στη συζήτηση παρενέβησαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, η πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Παναγιωτίδου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Χωματά.

 

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», η οποία, 42 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, αποδείχθηκε ότι εξακολουθεί να συγκινεί τους λάτρεις του κινηματογράφου και της ιστορίας.

 

Ο όμιλος «Η Καβάλα Μπροστά» ευχαριστεί τους πολλούς συμπολίτες μας που παρέστησαν στην εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κινηματογράφο «Απόλλων» και στην κυρία Όλγα Μοσχίδου για τη ζεστή φιλοξενία, στον Ηλία Γεωργακόπουλο και στο Κάψουλα Cocktail Bar για την ευγενική χορηγία και στην Εύη Γιαμουρίδου για τη σχεδίαση της αφίσας.

 

(δελτίο Τύπου)