Ο φοιτητικός σύλλογος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές. Μάλιστα δίνει και χρήσιμες πληροφορίες για την πιο εύκολη προσαρμογή τους.  

 

Συγκεκριμένα

 

O Φοιτητικός Σύλλογος της σχολής σου σε καλωσορίζει στην σχολή και το τμήμα σου αλλά και στην νέα αρχή της ζωής σου! Με την είσοδο σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, μια νέα πρόκληση.

 

Σου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανες μέσα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε καθώς και στην οικογένειά σου σε στήριξε μέχρι εδώ.

 

Ο Φοιτητικός Σύλλογος είμαστε όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος σου. Με την εγγραφή σου στο τμήμα γίνεσαι και εσύ μέλος του Συλλόγου. Έχεις δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και στα όργανά του.

 

Στο Σύλλογο συναντιόμαστε όλοι οι φοιτητές, συζητάμε, προβληματιζόμαστε, δρούμε! Μέσα από αυτόν μπορείς να αντλήσεις τεράστια δύναμη, να έρθεις σε επαφή και να ανταλλάξεις απόψεις με τους συναδέλφους σου, όλοι μαζί να αναπτύσσουμε δράση για οτιδήποτε μας προβληματίζει.

 

Όπως αγωνίστηκες για να περάσεις στη σχολή σου, να αγωνιστείς και τώρα μέσα από τον Σύλλογο για τις σπουδές και το μέλλον σου, για να δικαιωθούν οι κόποι σου. Να μην επιτρέψεις να "παίζουν" με τις σπουδές σου.

 

Μπροστά στην νέα σου αρχή, ο Φοιτητικός Σύλλογος, οι εκλεγμένοι στο Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα σου σε όποιο ζήτημα προκύψει, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου, να σε βοηθήσουμε για ό,τι χρειαστείς.

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το Site ανάλογα με το τμήμα που περάσατε όπως και πληροφορίες για να έρθετε σε επαφή με τον Φοιτητικό Σύλλογο του τμήματος σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε.

 

Πρώτες χρήσιμες πληροφορίες για το τμήμα της Πληροφορικής

 

       Site : https://www.cs.ihu.gr/index.xhtml

       Email: [email protected]

       Instagram: f.s_pliroforikis_dipae_kavalas

 

6987113667, Φώτης Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου τμήματος Πληροφορικής

 

Πρώτες χρήσιμες πληροφορίες για το τμήμα του Φυσικού

 

       Site : http://physics.ihu.gr/

       Email: [email protected]

       Instagram: f.s_fysikou_dipae_kavalas

 

6986254972, Άγγελος Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου τμήματος Φυσικής

 

Πρώτες χρήσιμες πληροφορίες για το τμήμα του Χημικού

 

       Site : http://chem.ihu.gr/

       Email: [email protected]

       Instagram: f.s._xhmikou_dipae_kavalas

 

6947911172, Παναγιώτα Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου τμήματος Χημείας

 

Πρώτες χρήσιμες πληροφορίες για το τμήμα της Λογιστικής

 

       Site : http://af.ihu.gr/

       Email: [email protected]

       Instagram: f.s_logistiki_dipae_kavalas

 

6979254838, Ελένη Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου τμήματος Λογιστικής