Διορθώθηκε το σφάλμα που εντοπίστηκε στην πλατφόρμα Fuel Pass 2 στους κατοίκους της Θάσου, σύμφωνα με τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη.

 

Τα παράπονα πολιτών του νησιού ήταν πολλά καθώς δεν λάμβαναν, όπως έπρεπε, την επιπλέον επιδότηση του Fuel Pass 2, ως κάτοικοι νησιωτικής περιοχής (δες ΕΔΩ).

 

«Οι κάτοικοι της Θάσου θα λαμβάνουν την επιδότηση που δικαιούνται οι νησιωτικές περιοχές. Καλύπτει τόσο τις ήδη υποβληθείσες όσο και τις νέες αιτήσεις», λέει ο κ. Πασχαλίδης.

 

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη αναφέρει τα εξής:

 

«Κατόπιν της συγκεκριμένης διόρθωσης, οι κάτοικοι της Θάσου θα λαμβάνουν την επιδότηση που δικαιούνται οι νησιωτικές περιοχές. Η διόρθωση που έγινε με παρέμβαση του Βουλευτή καλύπτει τόσο τις ήδη υποβληθείσες όσο και τις νέες αιτήσεις.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Πρόκειται για κάτι που έγινε εκ παραδρομής και διορθώθηκε. Ευχαριστώ τους Θάσιους συμπολίτες μου που με ενημέρωσαν και έτσι καταφέραμε με τους ιθύνοντες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης να εντοπίσουμε το σφάλμα και να το λύσουμε. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε διάφορες αιτιάσεις που ακούστηκαν. Οι κάτοικοι της Θάσου ξέρουν ότι βρίσκομαι συνέχεια μαζί τους και δίπλα τους. Τους ενθαρρύνω να επικοινωνούν μαζί μου στα τηλ. επικοινωνίας (2510833310, 6979299433) για ό,τι ζήτημα αντιμετωπίζουν και να βρίσκουμε λύση».

 

(δελτίο Τύπου Γ. Πασχαλίδη)