Το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ιατρική σχολή, την επιστήμη που τόσο πολύ αγαπά κατάφερε να πάρει η 50χρονη μητέρα 6 παιδιών από την Καβάλα Μαριάννα ΛαζάρουΠέρασε στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης.

 

Η Μαριάννα Λαζάρου εργάζεται στον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καβάλας. Είχε τελειώσει πριν χρόνια Σχολή Νοσηλευτικής διετούς φοίτησης.

 

Σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και ταυτόχρονα πολύτεκνη μάνα, έχει τις δύο εκείνες ιδιότητες που την καθιστούν μια ηρωίδα της καθημερινότητας.

 

Τώρα κατέκτησε κι έναν ακόμη στόχο. 

 

Μεγάλωσε έξι παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές του και άλλα δύο είναι τώρα φοιτητές.

 

Δεν ξέχασε ποτέ το όνειρό της να σπουδάσει Ιατρική και προσπάθησε πολύ για αυτή την επιτυχία.

 

«Η Μαριάννα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι νομίζουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν» λέει στο KavalaNews η πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων στο Δήμο Καβάλας, Αθηνά Παναγιωτίδου, η οποία ανέπτυξε φιλία μαζί της, όσο εργάζονταν μαζί στον ίδιο παιδικό σταθμό.

 

Για τον άθλο που έκανε η Μαριάννα Λαζάρου, η φίλη της Τέτη Ευστρατίου έγραψε:

 

«Ημέρα Χαράς σήμερα για τους νέους φοιτητές, τους αυριανούς επιστήμονες μας. Να είναι γεροί και να απολαύσουν το ταξίδι τους στο μαγικό κόσμο της επιστήμης.

 

Θα δώσω  όμως από καρδιάς τα καλύτερα μου συγχαρητήρια σε μία ιδιαίτερη φοιτήτρια, Μαριάννα Λαζάρου, ετών 50, δημοτική υπάλληλος, μητέρα έξι παιδιών και από σήμερα φοιτήτρια στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης.

 

Μπράβο Μαριάννα !!! Μπράβο κορίτσι μου, που δεν ψαλίδισες τα όνειρά σου. Σε χαιρόμαστε και σε καμαρώνουμε όλοι».

 

Για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει είχε μιλήσει η ίδια στον KavalaNews102,8. Δείτε εδώ τη συνέντευξη.

 

 

 

Δείτε επίσης την συνέντευξη που έδωσε στον Kavalanews 102.8 μετά τα αποτελέσματα της επιτυχίας της: