Στον επικεφαλής του τομέα απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ Νίκο Θεοδωρόπουλο απαντά η Καβαλιώτισσα ηθοποιός Χρύσα Κατσαρίνη με αφορμή το σχόλιο που έκανε στην ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η stand up comedian έκανε αναδημοσίευση της ανάρτησης του Νάσου Ηλιόπουλου γεγονός το οποίο δεν άρεσε όπως φαίνεται στο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.

 

 

Συγκεκριμένα η ανάρτηση Ηλιόπουλου έγραφε: «Για 20 μέρες η κυβέρνηση τον κάλυπτε. Μιλούσαν για ανώνυμες καταγγελίες. Έδωσαν τον χρόνο να εξαφανίσει στοιχεία από υπολογιστές και τηλέφωνα. Τίποτα όμως δεν σβήνει την καταδίκη για βιασμούς. Υπάρχει ο βιαστής και όσοι τον κάλυψαν. Κανένα αίσθημα δικαίου, μόνο ντροπή #Λιγναδης»

 

«Πλέον οι δήθεν «ανεξάρτητοι» influencers όπως η Χρύσα Κατσαρίνη, rtαρουν μονίμως και χωρίς ντροπή τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και την προπαγάνδα. Να τους μετονομάσουμε σε syrizaencers, θα τους ταιριάζει καλύτερα», της απάντησε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος.

 

Δεν άργησε όμως να έρθει η πληρωμένη απάντηση της Χρύσας Κατσαρίνη

 

Διαπίστωσα σήμερα πως κάποιος Νίκος Θεοδωρόπουλος φερόμενος ως επικεφαλής του τομέα απόδημου ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων σε μένα, ενίσταται διότι αναπαρήγαγα ένα σχόλιο ενός πολιτικού του αντιπάλου το οποίο σημείωνε ότι η δικαιοσύνη κάλυψε τον Λιγνάδη δίνοντας του χρόνο να εξαφανίσει στοιχεία, ότι η κυβέρνηση του παρείχε πλήρη πολιτική κάλυψη, ότι οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον προστατέψουν (τυχαίο παράδειγμα το απαράμιλλο "γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα").

 

Τα παραπάνω είναι γεγονότα. Ασχέτως του ποιος τα λέει παραμένουν γεγονότα, όχι απόψεις, ούτε εκτιμήσεις. Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος όπως και όλα τα κυβερνητικά ΜΜΕ αλλά και ο ίδιος ο Λιγνάδης, συμπεριφέρονται και τοποθετούνται δημόσια σαν να αθωώθηκε στην δίκη.

 

Πρόκειται για έναν καταδικασμένο παιδοβιαστή (πρωτόδικα). Ίσως στο εφετείο αθωωθεί, έτσι και αλλιώς το παλεύουν πάρα πολύ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αθωώθηκε.

 

Είναι σοκαριστικό ότι η κυβέρνηση (στελέχη και "δημοσιογράφοι") αντιδρά ενστικτωδώς και με ένταση σε κάθε αναφορά του γεγονότος ότι ο Λιγνάδης καταδικάστηκε (αποχωρούν από παραστάσεις στις οποίες αναγράφεται σε πανό πως ο Λιγνάδης είναι βιαστής κλπ).

 

Ηθικά ο καθένας μπορεί να αυτοαξιολογείται όπως θέλει, πολιτικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται ότι θα κερδίσουν στηρίζοντας μανιωδώς έναν καταδικασμένο παιδοβιαστή.

 

Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ας ξέρει αρχικά ότι είμαι stand up comedian, όχι influencer. Όσο για τα περί ντροπής, ας τα κρατήσει για την επόμενη φορά που θα κοιτάξει στα μάτια ένα παιδί γνωρίζοντας πως επικοινωνιακά τόσο αυτός όσο και το κόμμα του υπερασπίζονται έναν καταδικασμένο παιδοβιαστή.