Θέα που κόβει την ανάσα, άγρια ζωή, νεροχελώνες, λιβελούλες. Δείτε έναν τρόπο που μπορείτε να τα ανακαλύψετε «κρυφά» μέρη της Θάσου με σπάνια ομορφιά.

 

Η Θάσος είναι γνωστή για τις παραλίες της, την φιλοξενία της, τις γεύσεις και τα ειδυλλιακά τοπία. Υπάρχουν όμως άγνωστα σημεία που χρειάζεται κάποιος να ξεναγήσει τον επισκέπτη.

 

Ένα… safari μπορεί να τον οδηγήσει σε μία… άλλη Θάσο.

 

Στο νησί γίνονται καθημερινά ημερήσιες εκδρομές με 4x4 στο Υψάριον, όπως λέει στο KavalaNews ο ιδιοκτήτης της τουριστικής εταιρίας Real Holidays στην Σκάλα Πρίνου, Γιάννης Αρρενόπουλος.

 

«Η εκδρομή μας αυτή με ονομασία Jeep Safari δίνει την ευκαιρία τόσο σε ντόπιους όσο και σε επισκέπτες του νησιού μας να γνωρίσουν το εσωτερικό του. Να έρθουν σε επαφή με την φύση. Να απολαύσουν θέα που κόβει την ανάσα από την κορυφή του νησιού, να δουν την άγρια ζωή που έχει η Θάσος, νεροχελώνες, λιβελούλες, σαύρες, κορμοράνους, ψαράκια του γλυκού νερού, καβούρια, βατραχάκια, χελώνες της ξηράς», λέει ο κ. Αρρενόπουλος.

 

Αυτό που σημειώνει είναι ότι: «Έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα ορεινά χωριά μας, την αρχιτεκτονική τους, την ιστορία τους. Επίσης, μετά από μια περιήγηση στην κρυφή, για τους περισσότερους άγνωστη πλευρά του νησιού μας, καθόμαστε και απολαμβάνουμε ένα πλήρες γεύμα σε ταβέρνα στο βουνό κάτω από τον βαθύ ίσκιο μιας κληματαριάς».