Ο Κρυστάλλης Τζιτζιός αναλαμβάνει Συντονιστής της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Παγγαίου.

 

Αναπληρωτής Συντονιστής ο Γιώργος Μεντεσίδης.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00, στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου, μετά από πρόσκληση του πρώτου σε σταυροδοσία κ. Κρυστάλλη Τζιτζιού και παρουσία αντιπροσωπείας της Νομαρχιακής Επιτροπής της παράταξης μας και συγκεκριμένα των Κωνσταντίνου - Κάρολου Παπαδόπουλου, Μαρίας Τσίλογλου και Μιχάλη Σκαρτούλη, συνεδρίασε η Τ.Ο. Παγγαίου, αποτελούμενη από τους Κρυστάλλη Τζιτζιό, Μεντεσίδη Γεώργιο, Βαρύτη Μαρία, Κιαχαγιά Στέλλα και Παπαϊωαννίδη Χαράλαμπο,  με σκοπό τη συγκρότησή της σε σώμα.

 

Με ομόφωνη απόφαση ορίστηκαν στις παρακάτω θέσεις ευθύνης οι:

 

Συντονιστής: Κρυστάλλης Τζιτζιός

 

Αναπληρωτής Συντονιστής: Μεντεσίδης Γεώργιος

 

Υπεύθυνη Κοινωνικών Δομών: Βαρύτη Μαρία

 

Υπεύθυνη Αγροτικής Ανάπτυξής: Κιαχαγιά Στέλλα

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Ενημέρωσης: Παπαϊωαννίδης Χαράλαμπος

 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και διάφορα θέματα που αφορούν στο μέλλον της τοπικής οργάνωσης και τη δράση της, αλλά και προβλήματα που επί χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι ταλανίζουν το σύνολο της επαρχίας Παγγαίου και ιδιαίτερα τον αγροτικό κόσμο της. 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Καβάλας και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής χαιρετίζουν με ιδιαίτερη χαρά τη σύσταση της παραπάνω τοπικής οργάνωσης και δηλώνουν ότι θα είναι αρωγοί και συνεργάτες από την πρώτη στιγμή στην οποιαδήποτε προσπάθειά της να «αφουγκρασθεί» και να αναδείξει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας».

 

(δελτίο Τύπου)