ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Δαμιανού Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ευστρατία Χριστοδούλου, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Την Κυριακή (14/05) το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών. 

Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα την Κυριακή 14 Μαΐου, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών.

Την Κυριακή (19/02) η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Θάσου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της. Τα μέλη του κόμματος ενημερώθηκαν πως τον επόμενο μήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει ομιλία και στην Καβάλα.

Την Κυριακή (29/01) το ΠΑΣΟΚ Παγγαίου έκοψε την βασιλόπιτα του στο “Μικρό Παλατάκι” στην Ελευθερούπολη.

Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος στην Αθήνα.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ/Κιν. Αλλαγής Καβάλας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στα πλαίσια πολιτικής εκδήλωσης της Νομαρχιακής του Επιτροπής.

Πολιτική εκδήλωση αλλά και κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Καβάλας.

Ανακοίνωση εξέδωσε Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καβάλας για τα νέα διόδια.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου,  κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επισκέφθηκε τα γραφεία των σχολικών επιτροπών του Δήμου Καβάλας.

 

 

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Λιπάσματα και στα Πετρέλαια Καβάλας πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα.