"Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται η παγερή αδιαφορία της κυβέρνησης για τους κατοίκους της υπαίθρου, ενώ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η απαξίωση της περιοχής", αναφέρει σε ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στη Νέα Πέραμο.  

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

"Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των ΕΛ.ΤΑ. αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου στη Νέα Πέραμο, ενός γραφείου που εξυπηρετούσε πάνω από 15.000 μόνιμους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου και δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών.

 

Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νέας Περάμου και της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών στερούνται τις ταχυδρομικές και λοιπές μεταφορικές υπηρεσίες που τους προσέφεραν τα ΕΛ.ΤΑ. και μάλιστα σε τιμές προσιτές, ενώ αντίθετα αυξάνεται κατακόρυφα η ταλαιπωρία τους αλλά και το κόστος παροχής των υπηρεσιών αυτών.

 

Τέλος, είναι και πάλι εκκωφαντική η απουσία των κυβερνητικών βουλευτών και των λοιπών τοπικών αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είναι μάλλον προσηλωμένοι στην προεκλογική τους προσπάθεια, την οποία προκάλεσε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις αμφίσημες δηλώσεις του. Η απαξίωση και η εγκατάλειψη της επαρχίας έχει πλέον συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

(δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Καβάλας)