Νέα Πέραμος

Την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη.

Την Τετάρτη (03/04), η κοινωνική λειτουργός, Δήμητρα Αβραμίδου, μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, για το σχολικό εκφοβισμό.

To Λιμεναρχείο Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για το όχημα που έπεσε μέσα στη θάλασσα στον επιβατηγό λιμένα της Νέας Περάμου και τον θάνατο του 69χρονου οδηγού. Δείτε τι συνέβη ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στις 9 το πρωί της Τρίτης 26/3 η διαδικασία ανάσυρσης του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι της Νέας Περάμου.

Επιτυχημένη χαρακτηρίζει την καρναβαλική παρέλαση στου Δήμου Παγγαίου ο Εμπορικός Σύλλογος της Νέας Περάμου.

Το πρωί της Τετάρτης (28/02), οι μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Περάμου, σχημάτισαν με τις τσάντες τους, στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους, τις λέξεις Τέμπη, Δικαιοσύνη και τον αριθμό 57, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα.

Γενική συνέλευση έχει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Περάμου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στο καφέ “Αιγαίο” στη Νέα Πέραμο. 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις από Καβάλα και Ελευθερούπολη έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, το απόγευμα της Δευτέρας (29/01).

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, λίγα μέτρα από την παραλιακή Εγνατία.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Το 1ο Θερινό Σχολείο του έργου EcoScope πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών (ΙΝΑΛΕ) στην Νέα Πέραμο από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα της για τη Νέα Πέραμο παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Το διήμερο (08-09/08) πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου ολοκληρώθηκε, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις να απολαμβάνει μοναδικές παραστάσεις.

Η ιστοσελίδα voria.gr έκανε αφιέρωμα στα καΐκια γρι γρι που αλιεύουν γαύρο και σαρδέλα στη Νέα Πέραμο και άλλες περιοχές.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης, έκανε μία σοβαρή καταγγελία, καθώς αναφέρει πως αποκλείστηκαν καρκινοπαθείς ΑμεΑ από κατασκήνωση στη Νέα Πέραμο, παρά το γεγονός ότι είχε εγκριθεί το έγγραφο της Διεύθυνσης Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας για τη φιλοξενία τους.

Εκπληκτικές εικόνες απόλαυσαν όσοι επέλεξαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ανακτορούπολης, στη χερσόνησο του Βρασίδα, στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, για να θαυμάσουν την πρώτη πανσέληνο του φετινού Αυγούστου.

Την πρώτη εξειδικευμένη επιστημονική καταδυτική ομάδα έχει στο δυναμικό του το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας  (ΙΝΑΛΕ) του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται περίπου από την απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθούν στρατιωτικοί στο ΕΚΑΒ για να οδηγούν τα ασθενοφόρα σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν τα πληρώματα. 

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, τον δήμο Παγγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας, και τον ΟΕΒΕ Καβάλας στέλνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Yπό την επήρεια οινοπνεύματος, ηταν ο αλλοδαπος  που συνελήφθη, το απόγευμα της Κυριακής 16-7-2023 σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου.

Στα πλαίσια προγράμματος Erasmus με τίτλο «Καινούργιες προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους» δύο καθηγητές του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, παρακολούθησαν στη Βαρκελώνη το χρονικό διάστημα από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου, σεμινάριο δομημένων μαθημάτων.

Άνδρας που “άνοιγε” αυτοκίνητα και έκλεβε μεταξύ άλλων χρήματα και τραπεζικές κάρτες συνελήφθη από αστυνομικούς στη Νέα Πέραμο την Τετάρτη (14/06).

Σελίδες