Νέα Πέραμος

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 Κυριακή στο χωριό ξανά, την Κυριακή 3 Ιουλίου ταξίδεψε στη Νέα Πέραμο της Καβάλας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7), από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Νέας Περάμου Παγγαίου Καβάλας, 65χρονη λουόμενη.

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 Κυριακή στο χωριό ξανά, ταξιδεύει την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 12:00 στην Νέα Πέραμο της Καβάλας.

"Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται η παγερή αδιαφορία της κυβέρνησης για τους κατοίκους της υπαίθρου, ενώ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η απαξίωση της περιοχής", αναφέρει σε ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στη Νέα Πέραμο.  

Την παραίτηση του από το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Περάμου ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Γιάννης Κανίογλου. Άφησε μάλιστα αιχμές για τη λειτουργία του Οργάνου κάνοντας λόγω για υποβάθμιση. 

Τέλος μπήκε στη λειτουργία των ΕΛΤΑ στη Νέα Πέραμο Καβάλας, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου, Δημήτρη Μπαταλογιάννη.

Την ικανοποίηση, του παρά την «θολή» όπως χαρακτηρίζει απάντηση του ΟΛΚ στην δημοσιοποίηση φωτογραφιών που έδειχναν μία άθλια εικόνα στο λιμάνι της Νέας Περάμου, εκφράζει ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Λυμπεράκης.

Την έδρα του παραδίδει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός μετά από 8 χρόνια θητείας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Την δική του απάντηση δίνει ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, στον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Λυμπεράκη σχετικά με τις φωτογραφίες που δείχνουν εικόνες εγκατάλειψης στο λιμάνι της Νέας Περάμου.

Την προσοχή όλων εφιστά ο πρόεδρος της κοινότητας της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός μετά τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων.

Την Κυριακή ανοίγει τις πύλες του ο αρχαιολογικός χώρος της Ανακτορούπολης στη Νέα Πέραμο του Παγγαίου. Θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Τρίτης από τις 8:30 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι.

Μπορεί να κατέβαλε κάθε προσπάθεια να προφυλάξει τους περαστικούς από το συγκεκριμένο σημείο στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου ο συντάκτης της πινακίδας αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε και πολύ΄καλά.

Το φαινόμενο της άμπωτης, με την θάλασσα να υποχωρεί αρκετά μέτρα από την ξηρά εμφανίστηκε εκτός από το Παληό (δες

Την λειτουργία λαϊκής αγοράς στη Νέα Πέραμο, ζητά από τον Δήμο Παγγαίου οι επαγγελματίες της περιοχής.

 

Την αποκλειστική ευθύνη των πλοιοκτητριών εταιρειών σε ό,τι αφορά την προοπτική επαναλειτουργίας της γραμμής Νέας Περάμου-

Απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στην ερώτηση των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Νέας

Ένα ρεκόρ κατέγραψε το μεσημέρι της Παρσκευής (18/2) ο μετεωρολογικός σταθμός της Νέας Περάμου και αφορά την θερ

Παραμένει το αίτημα των επαγγελματιών της Νέας Περάμου για την επανασύνδεση της περιοχής με το νησί της Θάσου. 

 

Ίχνη που παραπέμπουν σε αποτύπωμα λύκου εμφανίστηκαν στην περιοχή του Βρασίδα στη Νέα Περάμο Καβάλας.

Να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής Νέας Περάμου-Θάσου ζητά από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικ

Με ερώτηση τους προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας και Απόστολος Αβδελάς ρωτούν

Σελίδες