Νέα Πέραμος

Το πρωί της Τετάρτης (28/02), οι μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Περάμου, σχημάτισαν με τις τσάντες τους, στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους, τις λέξεις Τέμπη, Δικαιοσύνη και τον αριθμό 57, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα.

Γενική συνέλευση έχει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Περάμου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στο καφέ “Αιγαίο” στη Νέα Πέραμο. 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις από Καβάλα και Ελευθερούπολη έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, το απόγευμα της Δευτέρας (29/01).

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, λίγα μέτρα από την παραλιακή Εγνατία.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Το 1ο Θερινό Σχολείο του έργου EcoScope πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών (ΙΝΑΛΕ) στην Νέα Πέραμο από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα της για τη Νέα Πέραμο παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Το διήμερο (08-09/08) πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου ολοκληρώθηκε, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις να απολαμβάνει μοναδικές παραστάσεις.

Η ιστοσελίδα voria.gr έκανε αφιέρωμα στα καΐκια γρι γρι που αλιεύουν γαύρο και σαρδέλα στη Νέα Πέραμο και άλλες περιοχές.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης, έκανε μία σοβαρή καταγγελία, καθώς αναφέρει πως αποκλείστηκαν καρκινοπαθείς ΑμεΑ από κατασκήνωση στη Νέα Πέραμο, παρά το γεγονός ότι είχε εγκριθεί το έγγραφο της Διεύθυνσης Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας για τη φιλοξενία τους.

Εκπληκτικές εικόνες απόλαυσαν όσοι επέλεξαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ανακτορούπολης, στη χερσόνησο του Βρασίδα, στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, για να θαυμάσουν την πρώτη πανσέληνο του φετινού Αυγούστου.

Την πρώτη εξειδικευμένη επιστημονική καταδυτική ομάδα έχει στο δυναμικό του το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας  (ΙΝΑΛΕ) του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται περίπου από την απόφαση της κυβέρνησης να ενταχθούν στρατιωτικοί στο ΕΚΑΒ για να οδηγούν τα ασθενοφόρα σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν τα πληρώματα. 

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, τον δήμο Παγγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας, και τον ΟΕΒΕ Καβάλας στέλνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Yπό την επήρεια οινοπνεύματος, ηταν ο αλλοδαπος  που συνελήφθη, το απόγευμα της Κυριακής 16-7-2023 σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου.

Στα πλαίσια προγράμματος Erasmus με τίτλο «Καινούργιες προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους» δύο καθηγητές του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, παρακολούθησαν στη Βαρκελώνη το χρονικό διάστημα από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου, σεμινάριο δομημένων μαθημάτων.

Άνδρας που “άνοιγε” αυτοκίνητα και έκλεβε μεταξύ άλλων χρήματα και τραπεζικές κάρτες συνελήφθη από αστυνομικούς στη Νέα Πέραμο την Τετάρτη (14/06).

Ο Γιάννης Κανιόγλου με φωτογραφίες του από τον παραλιακό δρόμο της Νέας Περάμου, παρουσιάζει την άθλια κατάσταση που βρίσκεται κιόσκι των ΑμεΑ.

Την Τετάρτη (17/05) στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου έγινε ενημέρωση στους μαθητές της Β’ τάξης για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και του αλκοόλ στην υγεία, τον εθισμό που προκαλούν οι ουσίες αυτές και το ρόλο τους στη διαμόρφωση αρνητικών συμπεριφορών στο σχολείο.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Νέας Περάμου απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων καλώντας την να επανεξετάσει την απόφαση της για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην περιοχή.

Σε συνάντηση καλεί ο Δήμος Παγγαίου τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/03) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Νέας Περάμου.

Σελίδες