Με το σύνθημα «Πάμε Μαζί», της φετινής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών θα φωταγωγηθεί το κτίριο της Περιφέρειας στην Καβάλα, το Σάββατο από τις 9:30μμ έως τα μεσάνυχτα.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Με το σύνθημα «Πάμε Μαζί» της φετινής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησή τους, και τα λογότυπα του ΚΕΘΕΑ-ΚΙΒΩΤΟΣ θα φωταγωγηθεί το κτίριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία) στην Καβάλα, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 από τις 9:30μμ έως τα μεσάνυχτα.

 

Η φωταγώγηση πραγματοποιείται από το Συμβουλευτικό Κέντρο Καβάλας του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στέλνοντας το μήνυμα σε όσα αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαρτήσεων ότι δεν είναι μόνα στον αγώνα της απεξάρτησης: «Πάμε Μαζί» στον δρόμο της αλλαγής.

 

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες με προβλήματα εξαρτήσεων και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων».

 

(δελτίο Τύπου)