Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεγγίνα Μακέδου. Έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και τα κατάφερε ξανά.

 

Με ανάρτησή της στα social media η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια, αποκάλυψε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, και πλέον βρίσκεται σπίτι της.

 

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα!!! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ! Γίνε δότης μυελού των οστών!!!!!! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα!!! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψαπόνεσα

 

Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με την φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό!!! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί!!! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως Εγώ!!!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τον περασμένο Απρίλιο η λευχαιμία υποτροπίασε και άρχισε να παλεύει ξανά για τη ζωή της.

 

Η ίδια παρέμεινε αισιόδοξη και όλα πήγαν καλά. Βρέθηκε συμβατός δότης 100%, πήρε τα κύτταρα της μεταμόσχευσης και πλέον, μπορεί να κοιτάξει το αύριο με αισιοδοξία.

 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον δήμαρχο Καβάλας στα γενέθλιά της, που είναι αύριο 22 Ιουνίου, να κάνουν ένα περίπτερο στην πλατεία της πόλης, όπου θα γίνεται ενημέρωση στον κόσμο για τη λευχαιμία και θα παίρνονται δείγματα για δότες μυελού των οστών.

 

Θα πραγματοποιηθεί μάλιστα εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης (δες ΕΔΩ).

 

«Όταν έμαθα ότι υποτροπίασα ζήτησα από τον δήμαρχο της Καβάλας κύριο Θεόδωρο Μουριάδη στα γενέθλια μου όπως και αν είμαι να κάνουν ένα περίπτερο στην πλατεία όπου θα γίνεται ενημέρωση αλλά και θα παίρνουν δείγματα για δότες μυελού των οστών!!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε, έγινε!!!!», ανέφερε μεταξύ άλλων γεμάτη χαρά.