«Δεν είμαι "Επενδυτικός Όμιλος" ή "ο Όμιλος Επενδύσεων" για τον οποίο μιλάει ο κ. Μπέος» αναφέρει σε ανάρτηση του ο ιδιοκτήτης του ΑΟΚ, Άλεξ Χαντιτάτζι, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αγοράζει την ΠΑΕ του Βόλου.  

 

«Το πάθος και η ενέργειά μου είναι στραμμένα στην Καβάλα και στη διατήρηση αυτής της ιστορικής ομάδας στη Super League 2. Τις επόμενες ώρες θα μοιραστώ με την Καβάλα το σχέδιό μου για την ομάδα για την επόμενη σεζόν και πώς να σώσω την αγαπημένη μας ομάδα», λέει ο Χαντιτάτζι.

 

Η ανάρτηση του:

 

"Είχα τη χαρά να γνωρίσω τον κ. Μπέο. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης και ένα από τα πιο γνωστά μυαλά και ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Είχα επίσης τη χαρά να συναντήσω και να περάσω χρόνο με αρκετούς άλλους σπουδαίους ιδιοκτήτες Super League και Super League 2.

 

Καταλαβαίνω λίγες ομάδες Super League και Super League 2 που είναι προς πώληση και υπάρχουν ξένοι επενδυτικοί όμιλοι που ψάχνουν να τις αγοράσουν. Δεν εκπροσωπώ ούτε συνεργάζομαι με καμία επενδυτική ομάδα.

 

Η εστίασή μου, το πάθος και η ενέργειά μου είναι στραμμένα στην Καβάλα και στη διατήρηση αυτής της ιστορικής ομάδας στη Super League 2.

 

Τις επόμενες ώρες θα μοιραστώ με την Καβάλα το σχέδιό μου για την ομάδα για την επόμενη σεζόν και πώς να σώσω την αγαπημένη μας ομάδα".