«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ Άλεξ Χαντιτάτζι να αγοράζει την ομάδα του Βόλου.

 

Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αναφέρει ότι μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών μπήκε πρόσφατα και το όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

 

Για το σενάριο να διαπραγματευτεί ο Χαντιτάτζι για την απόκτηση της ΠΑΕ Βόλος είχε γράψει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» στο φύλλο της 30ης Μαΐου, αλλά «φαίνεται πως αυτό πλέον αποκτά μεγαλύτερη υπόσταση», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ο Αχιλλέας Mπέος αρχικά αξίωνε ένα ποσό για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και πως εκτός αυτής της τιμής είναι το ποσοστό του στοιχήματος, που αναμένουν όλες οι ΠΑΕ της Super League να βάλουν στα ταμεία τους μέχρι τις 30/6 και φτάνει κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

 

Αυτό που «πυροδοτεί» ακόμα περισσότερο τις φήμες περί συμφωνίας είναι η δήλωση Μπέου ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο σύλλογος αναμένεται να αλλάξει χέρια περνώντας σε ξένο επενδυτικό όμιλο.

 

Είπε πως εκτός απροόπτου ο Βόλος είναι κοντά στο να μεταβιβαστεί σε επενδυτικό όμιλο από το εξωτερικό με Έλληνες συνεργάτες και πως την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις μέσω συνέντευξης Τύπου.

 

Ο Μπέος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε:

 

«Την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύω πως η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ένας ξένος επενδυτικός όμιλος σοβαρός που ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, με Έλληνες συνεργάτες, θα τρέξει την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που είναι η αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα λοιπά. Το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές».

 

Στις φήμες περί αγορά του Βόλου από τον Χαντιτάτζι αντιδρούν οι οργανωμένοι του ΑΟΚ (δες ΕΔΩ).