Για απαράδεκτη εικόνα στην παραλία του Ποτού στη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου.

 

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, στο σημείο «βρίσκει κανείς πυκνή βλάστηση από βούρλα ανακατεμένα με φερτά υλικά και απορρίμματα που αποθέτει ο κεντρικός χείμαρρος και φτάνουν μέχρι το κύμα».

 

Τονίζει επίσης ότι ο Δήμος Θάσου πρέπει να κρατάει καθαρές και ασφαλείς τις παραλίες.

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θάσου:

 

"Στην παραλία του Ποτού, στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου ο επισκέπτης γίνεται μάρτυρας μιας απαράδεκτης εικόνας, σε έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς του νησιού και ενώ έχουμε εισέλθει για τα καλά στην καλοκαιρινή περίοδο.

 

Πυκνή βλάστηση από βούρλα ανακατεμένα με φερτά υλικά και απορρίμματα που αποθέτει ο κεντρικός χείμαρρος και φτάνουν μέχρι το κύμα, συνθέτουν μια απαράδεκτη για τουριστική περιοχή εικόνα σε ένα πολύ επισκέψιμο, ευαίσθητο σημείο της παραλίας του Ποτού.

 

Επειδή στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου αυτή την εποχή πρέπει να βρίσκεται η φροντίδα για καθαρές και ασφαλείς παραλίες που υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες, επιβάλλεται η άμεση διάθεση μηχανημάτων καθαριότητας του Δήμου για τον ευπρεπισμό της παραλίας του Αγίου Αντωνίου ή και όπου αλλού παρουσιάζονται παρόμοια προβλήματα.

 

Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει προσφέροντας στην αξιοπρεπή εικόνα των ακτών μας αλλά και στην στήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού του νησιού μας".