«Το σωματείο είναι η δύναμή μας και η ασφάλειά μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο» διαμηνύουν οι απολυμένοι από τα πετρέλαια οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης 1 Ιουνίου πραγματοποίησαν γενική συνέλευση με επίκεντρο τις εξελίξεις στα πετρέλαια

 

Με ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

 

Με μια μαζική Γενική Συνέλευση πέντε μήνες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Εργοστάσιο και τις παράνομες εκδικητικές απολύσεις που ακολούθησαν οι εξιδεικευμένοι εργαζόμενοι απαντούν στην Energean ότι ποτέ δεν θα απαρνηθούν τις αρχές, τις αξίες και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Σωματείου τους.

 

 

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός εργοστασιακού χώρου. Μάλιστα στη δίωρη ενημέρωση ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις πάνω στη πορεία των αγωνιστικών και δικαστικών διαδικασιών όπως και επίσης αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες της διοίκησης του Σωματείου σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Με αγωνιστική διάθεση αλλά και με δυναμική, μέσα στο καλοκαίρι οι εργαζόμενοι βροντοφώναξαν ότι δεν δέχονται καμία απόλυση, όπως και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν καμία υπονόμευση του αγώνα τους και της εργασιακής του σχέσης, την οποία θα διεκδικήσουν να επανέλθει με ασφάλεια, γνώση και αξιοπρέπεια.

 

Κανένας υπονομευτής δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και θα βρεθεί απέναντι σε αποφασισμένους πολίτες έτοιμους να διαφυλάξουν με κάθε μέσο την εργασιακή τους σχέση.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

 

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

 

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.

 

δελτίο Τύπου