Ο Βύρωνας Καβάλας ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο του μετά τη νίκη που σημείωσε εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή Αμμουδιάς με 0-4.

 

Ο Βύρωνας ολοκληρώνει τους αγώνες μπαράζ αήττητος και την τελευταία αγωνιστική έχει το ρεπό του. 

 

Αποτελέσματα

 

Προσοτσάνη-Καμπανιακός 0-0

 

Ηρακλής Αμμουδιάς-Βύρων Καβάλας 0-4

 

Άρης Πετεινού-Πανθρακικός 1-3.

 

Ρεπό: Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης. 

 

Βαθμολογία

 

1) Βύρωνας Καβάλας 14 (11-2)

 

2) Πανθρακικός* 10 (8-6)

 

3) ΓΣ Προσοτσάνης* 8 (8-3)

 

4) Καμπανιακός* 8 (7-4)

 

5) Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης* 7 (9-6)

 

6) Ηρακλής Αμμουδιάς* 2 (1-7)

 

7) Άρης Πετεινού* 0 (2-18).

 

Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους. 

 

«Ο φετινός Βύρωνας Καβάλας, γράφει τη δική του ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και όχι μόνο. Πρωταθλητής και κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, περιόδου 2021-22, «σφράγισε» πρώτος το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη Γ’ Εθνική μετά την εντυπωσιακή νίκη στον Ηρακλή Αμμουδιάς (0-4) και δίχως άλλο μπροστά του έχει μία μεγάλη πρόκληση», σχολιάζει σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πετρόπουλος, που την συνοδεύει με φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια.

 

«Να δικαιώσει τις προσδοκίες αγώνων και προσπαθειών πολλών ετών σύσσωμης της διοίκησης του προέδρου Άρη Καρίπογλου, των φιλάθλων του και όλων εκείνων οι οποίοι συνέβαλαν, ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι για την πολυπόθητη και ιστορική άνοδο. Βεβαίως άξια συγχαρητηρίων είναι η άκρως πετυχημένη προσπάθεια του προπονητή Στέλιου Ιγνατιάδη, των συνεργατών του και σύσσωμου του έμψυχου δυναμικού του Βύρωνα Καβάλας. Πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Πετρόπουλου.