Τίτλος με πολλαπλά  νοήματα που αντικατοπτρίζει λίγο πολύ την πραγματικότητα του σήμερα! Μια θεατρική παράσταση από τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή Λιμεναρίων Θάσου, που στέφθηκε με μεγάλη μεγάλη επιτυχία. 

 

Σε σκηνοθεσία της Ταρσίας Ελευθερίου και μιας ομάδας συνολικά 15 ατόμων, που όλοι έχουν το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση για ποιοτικό αποτέλεσμα.

 

Ο χώρος που παίζεται το έργο είναι οι Αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια, όπου δόθηκαν και θα δοθούν συνολικά 6 παραστάσεις  και φιλοξενήθηκαν πάνω από 600 θεατές, που με εμπιστοσύνη στην ομάδα και έχοντας σίγουρη την διασκέδασή τους έσπευσαν να κλείσουν τη θέση τους. 
 

Γέλιο, αυτοσαρκασμός και πολλαπλά μηνύματα αντιρατιστικού περιεχομένου είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της της παράστασης. 

 

Το μήνυμα της θεατρικής ομάδας Λιμεναρίων είναι ότι η τέχνη και ο πολιτισμός δεν οριοθετούνται,  αλλά πρέπει να διαδίδονται και να μεταφέρονται σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούν να τα δεχτούν! 
 

Με γνώμονα την αγάπη για το θέατρο, και σε όχι ιδιαίτερα καλές συνθήκες χώρου, θα συνεχίσει το έργο της με την ελπίδα ότι μια μέρα θα δημιουργηθούν υποδομές, ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να μπορέσουν να ασχοληθούν ενεργά με τον πολιτισμό και την τέχνη. 

 

Γιατί η ζωή είναι πιο ωραία, όταν η ψυχή είναι γεμάτη...

 

Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες σε όλους τους προσφυγες πολέμου, από όποια χώρα και αν κατάγονται.