Βραβεύτηκαν οι νεαροί σκακιστές του Ατομικού και Ομαδικού Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Μαΐου, στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου "Γεώργιος Παυλίδης" της Π.Ε. Καβάλας.

 

Τον Δήμο Καβάλας στη τελετή απονομής εκπροσώπησε ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης.  

 

Ο κ. Αγγελίδης συνεχάρη τους νεαρούς σκακιστές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, καθώς και τους γονείς για τη συμπαράσταση που δίνουν στα παιδιά σε ένα δύσκολο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και απαιτητικό, πνευματικά, άθλημα.

 

Παράλληλα, έδωσε τα εύσημα και στα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με πολύ μεγάλη προσπάθεια και αγώνα, έχουν καταφέρει ώστε η Καβάλα να είναι  γνωστή στο ευρύ κοινό ως μια ιδιαίτερα σημαντική πόλη στο σκάκι, σε πανελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και μέσω πλήθους διακρίσεων.

 

Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε ότι ο Δήμος Καβάλας και η «Δημωφέλεια» θα είναι πάντα αρωγοί σε δράσεις που φέρνουν την Καβάλα στο επίκεντρο του σκακιστικού ενδιαφέροντος, καθώς και στον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας.

 

(δελτίο Τύπου)