Το διάλογο που αντάλλαξαν μέσω γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα αποκαλύπτει η RealNews. Ένα 48ωρο πριν από το έγκλημα, ο δράστης ρωτούσε την άτυχη σύζυγό του αν μετάνιωσε για το διαζύγιο.

 

Μόλις δύο ημέρες πριν από το στραγγαλισμό της άτυχης γυναίκας στην Καβάλα μέσα στο φαρμακείο της, ο 55χρονος φαίνεται πως ασκούσε πιέσεις στην 43χρονη για να μη χωρίσουν.

 

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν ζευγάρι, σύμφωνα με την εφημερίδα «τα νέα»,  εκείνος πάντα της μιλούσε με μία υποκριτική γλυκύτητα και αβρότητα χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμός όπως «μωρό μου, αγάπη μου, και ψυχή μου», ωστόσο το θύμα γνώριζε καλά πως όλα αυτά δεν ήταν τίποτα παραπάνω παρά μία ακόμα παράσταση και μοχλός πίεσης για να περάσει το δικό του.

 

Σύμφωνα με τη RealNews διάλογο που αντάλλαξαν μέσω γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τους ήταν:

 

«Πώς είσαι σήμερα μωρό μου, μήπως το ξανά σκέφτηκες για το διαζύγιο; Θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσες, ότι άλλαξες γνώμη και πως δεν θες να χωρίσουμε».

 

Από την πλευρά της, η γυναίκα του απαντούσε: «Σε παρακαλώ, μη μου στέλνεις τέτοια μηνύματα, την απόφασή μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Σε παρακαλώ προχωρά η διαδικασία με τη δικηγόρο σου».

 

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, το ραντεβού του δράστη με τη δικηγόρο του ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 6 Μαΐου, την επόμενη μέρα δολοφονίας και όπως μεταδίδουν «τα νέα», αυτό το στοιχείο φέρεται να ενισχύει την άποψη ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.