Αντίστροφη μέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές προέδρου και Κεντρικής Επιτροπή.

 

«Καλούμε όλους τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα. Φτάνει πια ως εδώ με την διακυβέρνηση τους. να παραιτηθούν και να πάμε σε εκλογές», λέει στον KavalaNews 102.8 ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή, Κώστας Μορφίδης.

 

«Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Είναι μία πρωτόγνωρη διαδικασία για εμάς αλλά και για τα πολιτικά πράγματα του τόπου», σημειώνει.

 

Στο νομό Καβάλας θα στηθούν έξι κάλπες. Δες ΕΔΩ.

 

Για το διακύβευμα των εκλογών στο κόμμα ο κ. Μορφίδης είπε ότι: «Το ένα είναι εσωτερικό και αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αλλαγές που κάναμε στο καταστατικό και στη λειτουργία μας και το δεύτερο που εμείς λέμε ότι υπάρχει μία κοινωνία που στέκεται απέναντι στον τρόπο διακυβέρνησης και στην αποτυχία της ΝΔ και οργίζεται.

 

Του δίνουμε αυτή τη δυνατότητα αναγάγοντας αυτές τις εκλογές ως ένα πολιτικό γεγονός που αφορά όλους, για να στείλουμε μηνύματα στην κυβέρνηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή ότι ο κόσμος είναι εδώ και έχει φωνή», λέει ο κ. Μορφίδης.

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: