Το Επιμελητήριο Καβάλας, κάνει γνωστό ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δημιούργησε την διαδικτυακή πλατφόρμα με όνομα «kavalaspots.gr» με σκοπό να δώσει την δυνατότητα σ’ όλες τις επιχειρήσεις να ενταχθούν δωρεάν.

 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που τον ενδιαφέρουν και δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Καβάλας.

 

"Μέσα από αυτή την ενέργεια ευελπιστούμε να στηριχθεί η τοπική οικονομία, να δώσουμε μια ώθηση στους καταναλωτές της περιοχής να αναζητήσουν τις υπηρεσίες – προϊόντα που τους ενδιαφέρουν εντός της περιοχής, αλλά και να προβάλλουμε την δυναμική του τόπου μας, ευελπιστώντας πως μέσω της τουριστικής δραστηριότητας, θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα σ’ όλους της τους τομείς [τουριστικά καταλύματα, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία κ.α. ]", λέει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας

 

"Ήδη έχει αρχίσει να εμπλουτίζεται η διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά ευελπιστούμε ακόμα περισσότεροι επιχειρηματίες να ενταχθούν στην εφαρμογή, η οποία πέραν της υπερσύνδεσης με την ιστοσελίδα της επιχείρησης, παρέχει την δυνατότητα προβολής εκδηλώσεων, ενημέρωσης «Θέσεων εργασίας» με σύνδεση του πεδίου αποκλειστικά με τον αρμόδιο διαχειριστή για την επιλογή υπαλλήλου", συμπληρώνει ο κ. Δέμπας. 

 

"Σε περίπτωση που απαιτείται μια εξειδικευμένη κατηγορία, που αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε εξίσου να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση  [email protected] , κ. Μαρία Δαλάκου, τηλ. (2513) 503-626 και θα φροντίσουμε να την εντάξουμε", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

 

(δελτίο Τύπου)