Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (Δ.Ω.Κ.) ανοίγει τις πύλες του για να καλωσορίσει παλιούς και νέους μαθητές τη σχολική χρονιά 2015-16. Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο, Δευτέρα ως Παρασκευή 8:00-21:00. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε μας (Βενιζέλου 67) ή επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Τηλ: 2510.222119 | E-mail: info@dok.gr | Φαξ: 2510.221963.

 

 

Οι ημερομηνίες έναρξης των ατομικών και ομαδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν σύντομα. Το ίδιο ισχύει και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επαναληπτικών και κατατακτήριων εξετάσεων. Προσοχή: όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτές, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία το αργότερο έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

 

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους μαθητές και γονείς ότι εκτός από τις Σχολές Οργάνων (Ακουστικών και Ηλεκτρικών), Μονωδίας-Φωνητικής και Ανώτερων Θεωρητικών, στο Ωδείο λειτουργούν οι Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Λαϊκής-Παραδοσιακής Μουσικής, καθώς και τμήματα Προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο.

 

 

Όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε πολύ οικονομικές τιμές. Επιπλέον εκπτώσεις ισχύουν για μαθητές που παρακολουθούν 2 ειδικά μαθήματα και για οικογένειες με 2 παιδιά που φοιτούν στο ωδείο. Τέλος, παρέχονται γενναίες εκπτώσεις έως και 50% στα παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών που επιθυμούν να γευτούν τη χαρά της μουσικής.

 

 

Μετά το επιτυχές εγχείρημα επέκτασης του Ωδείου εκτός Καβάλας, φέτος λειτουργεί για τέταρτη χρονιά το Παράρτημα του Δ.Ω.Κ. στις Κρηνίδες, στους ανακαινισμένους χώρους του πρώην Δημαρχείου. Δίνεται λοιπόν η η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων στο πιάνο, την κιθάρα (κλασική, ακουστική και ηλεκτρική), το ηλεκτρικό μπάσο, το βιολί, τη φλογέρα, το κλαρινέτο και τα παραδοσιακά όργανα. Παράλληλα, λειτουργούν Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (4-7 ετών), καθώς και όλα τα απαραίτητα θεωρητικά μαθήματα. (Η προσφορά των διδακτικών αντικειμένων σε ορισμένα όργανα θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση.)

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι από τις Κρηνίδες και την ευρύτερη περιοχή μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κ.Ε.Π. Κρηνίδων (ισόγειο του πρώην Δημαρχείου, λειτουργεί και απογευματινές ώρες). Εκεί θα καταθέσουν μία Αίτηση Εγγραφής, την οποία θα επεξεργαστούμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για μία προσωπική συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου.

 

 

Με δεδομένο ότι η περσινή χρονιά επιφύλαξε πολλές διακρίσεις για αρκετούς μαθητές του Ωδείου μας, δεσμευόμαστε και φέτος ότι θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο σπουδών και να διατηρηθεί το άριστο προφίλ του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος που έχει πλέον κερδίσει επάξια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ωδεία της χώρας.

 

Οι φίλοι του Δ.Ω.Κ. μπορούν να επισκέπτονται για πληροφορίες και την ιστοσελίδα μας – www.dok.gr – απ’ όπου μπορούν να ενημερώνονται για τις ποικίλες εκδηλώσεις μας, αλλά και με ένα απλό μήνυμα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στη λίστα E-mail που διατηρούμε, ώστε να λαμβάνουν εγκαίρως αποκλειστική ενημέρωση για τη μουσική ζωή μέσα και γύρω από το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                         

Χαράλαμπος Τριανταφυλλίδης                                 

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ // Δ/νση: Βενιζέλου 67, Τ.Κ: 65403  // Τηλ: 2510-222119  // Φαξ: 2510-221963  //  Πληρ: Ε. Καλώτη