Για μία ακόμα χρονιά μπορείς και εσύ να γίνεις «νονός της χαράς» και να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι. 

 

Καταθέτοντας το ποσό των 5, 10 και των 15 ευρώ στα καταστήματα Βαφείδης, Κιβωτός, Μεταξάς, Μοδούρας (Καβάλα) και Ευθυμία Μαυράκη (Κρηνίδες), μπορείτε να προσφέρετε βιβλία και παιχνίδια στα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών της περιοχής μας.

 

Η διανομή των παιχνιδιών θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από τις δέκα το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

 

Την Μεγάλη Τετάρτη παρουσιάστηκε η δράση "Αγκαλιά Αλληλεγγύης - Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι", η οποία πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά και της ειδικής συμβούλου του δημάρχου Καβάλας, σε θέματα Εκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας, Στέλλας Αργυρίου.

 

Ο δήμαρχος Καβάλας, ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δράση του Δήμου Καβάλας, σημειώνοντας πως "μέσα από αυτήν τη διαδικασία στέλνουμε και ένα μήνυμα στήριξης των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση".

 

Η κ. Αργυρίου υπογράμμισε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες οι καταστηματάρχες που παίρνουν μέρος στην "Αγκαλιά Αλληλεγγύης" είναι και το φετινό Πάσχα στο πλευρό του Δήμου Καβάλας και λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Παράλληλα, ανέφερε ότι "η δράση "Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι", θα δώσει την ευκαιρία στους Καβαλιώτες να αφήσουν σε κάθε περίπτωση το κοινωνικό τους αποτύπωμα". 

 

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους καταστηματάρχες για την υλοποίηση της δράσης, τονίζοντας ότι με "τα χρήματα που προσφέρουν οι συμπολίτες μας, ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου Καβάλας, θα δοθούν, όπως την περίοδο των Χριστουγέννων και της νέας σχολικής χρονιάς, για ιερό σκοπό".

 

Χορηγοί της συγκεκριμένης δράσης είναι οι εταιρίες "ΓΕΩΑΠΟΔΟΣΗ - ΜΕΛΕΤΕΣ / ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" και "ΑΝΑNIADIS STREET FOOD". 

 

(Δήμος Καβάλας)